黃秋生真係好肉酸

337 回覆
391 Like 244 Dislike
屈你老母呀
你拎文獻出來支持你講法定你幾撚時變左官方發言人
你明唔撚明自己問題係邊呀
你而家apply to all嘅睾酮限制仍然係唔公平
個問題就係正常女性運動員個睾酮數值無論青春期定比賽時都係正常女性數值入面浮動
xy運動員睾酮數值青春期同訓練嘅時候係可以去到男人水平
之後比賽前啪藥壓返去upper limit就可以符合奧委會要求
而xy啪藥壓睾酮係合法,只有啪藥升睾酮先至係禁止
所以根本已經唔存在公平性可言
一開始男女分開作賽就係要保護生理體能較弱嘅女性,你比xy參賽已經令男女分開作賽失去意義
你哋loop "apply to all"就等於公平真係on9
如果"apply to all"就等於公平,咁一開始就唔洗分開啦
凡人類皆可參賽,公平
你up乜鳩呀弱智真係閱讀理解0分
而家係講緊男/女性別分組個目的呀柒頭
好基本既問題,你男女分組個目的係乜?
答未呀撚樣

係到講乜春用肌肉量分組,呢個係重點咩
要點公平分組有N個方法,我只係針對佢既有「男女分組」呢樣去講,點解佢要咁分
笑撚死
男女體育分組原意,原來唔係因為體格差異?要搵埋文獻證明添呀?笑撚死我咩
我最大問題就係竟然覆左你條傻鳩咁撚耐
exactly 啦
上面有條傻鳩都仲要係到同我拗
既然係咁,你仲分黎做乜春姐
混合比賽得啦
屌你老母又放咩自定龍門硬硬屈我零分
你明唔撚明自己問題係邊呀

你說得對
你係咁要我同你討論肌肉量做乜春?
除男女分組,拳擊本身已經有用重量去分組
極端到用肌肉量的再細分都係其中一種辦法,但我無興趣同你討論呢樣野

而家係boardly講緊男女分組呀屌
你有乜撚野高見呀仲?咁其實男女分組黎做乜春?
重點係奧運你自己分左男女兩組
如果目的唔係體格分野,咁係乜撚野丫?
都係我地無業連登仔最有骨氣
賤種台狗雙標盲撐自己友都唔係咩新事啦
毫無國際常識又英文廢到屎一樣 但夠膽下下講乜taiwan no.1
其實根本就係繁體版支那狗
都唔知嘈乜, 要嘈不如嘈奧委會點解會批準, 關選手咩事
講到食禁藥就有特異功能咁 咪又係努力訓練先有咁好成績
我有咁講過?
我純粹唔識問咋喎
條男人點解唔敢自證清白?
裝睡的人叫不醒 唔需要同愚蠢嘅人辯論
Passport
xy都得 咁不如以後女性運動完全部都食激素啦
咁就易玩了 以後都唔會有女性出賽 全部都係Trans
not all XY有睪丸->高睪酮
冇睪丸係唔會高睪酮
XY都參賽得 咁遲下唔係人都參賽得啦
搵d女人同馬雜交 生d馬人出黎一定跑得撚勁快
正一死柒頭,台灣Media都好信,你索性睇人民日報啦不如
你咩資料都冇仲同人嘈
你係咪文盲㗎,前面幾個po都講左啦柒頭
手足嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞