黃秋生真係好肉酸

337 回覆
391 Like 244 Dislike
佢有無子宮無人知
佢可以係收埋左啲睪丸同陽具係入面
只能夠講 如果佢無犯到奧運規矩 話之佢有XYXYXYXYX
真係要睇奧運條例係點寫 如果淨計睪酮既 又真係唔關佢事
當然 事後可以做REVIEW條例係咪過時
佢唔係後天加工就得啦 有乜好嘈
其實奧運唔尻理你訓練個陣有冇禁藥
上台個陣D指標荷爾蒙過關就由得你
佢唔係正常女人
咁分男女廁既意義係咩
可以觀察到嘅係佢嘅對手都覺得佢係男唔公平
用廁所同運動競賽比
小學畢業未呀?
因為男女唔方便身體接觸咪分兩組
xy都得 咁不如以後女性運動完全部都食激素啦
咁就易玩了 以後都唔會有女性出賽 全部都係Trans
XY都參賽得 咁遲下唔係人都參賽得啦
搵d女人同馬雜交 生d馬人出黎一定跑得撚勁快

搵d女人同馬雜交 生d馬人出黎一定跑得撚勁快
希望你係假膠 ,唔係咁無常識嘅說話都講得出應該要去驗腦
屌你真係笑死我,咁田徑又分男女?
而家係所有單人項目都分男女子組
唔只係單單拳擊呀叻仔
我剩係講呢個係分組既理由之一,
其實你係未想講一班有賓州既人勁過班有閪既人所以分組,
跟住有個有閪既人你覺得佢好撚勁所以就要趕走佢唔比佢參加有閪組
我真係未撚聽過咁都得
男女競技分組,最大根本原因就係男女體格唔同啦都唔知有乜好拗
而家XY人(驗色體定義為男人)既睪丸胴比較高,肌肉發展較強,從而令到不公平

好難理解咩?
11個運動冷知識:

1) 在手握力測試中,最強的10%女性只能勝過最弱的10%男性。手握力是其中一項最廣泛使用以量度力量的指標。

2) 男人速度比女人快。跑步、游泳、划船、獨木舟、短跑、長跑,在世界記錄上女性的速度大約為男性速度的90%。每年,過百名男性能輕易地超越女子馬拉松的最佳時間。

3) 男人有較闊的肩膀、較大的腳掌和手掌,這些都有利他們在某些運動上的表現,例如排球、游泳及籃球。

4) 男子馬拉松運動員比女子馬拉松運動員有較低下身脂肪比例。

5) 男性有較多快肌纖維,令他們有更強爆炸力。

6) 平均而言,男性比女性強壯。男性比女性多66% 上身肌肉,以及多50% 下身肌肉。

7) 有大部分運動項目裡,男女運動員之間有10% 表現差距,即使女性有多努力仍難以拉近距離。

8) 男性有較高血紅水平,讓他們快速地帶氧氣給肌肉使用。

9) 男性有較大的心臟和肺部。較大的心臟可以讓每次泵更多血到全身,而較大的肺部可以讓身體組織接收更多氧氣。

10) 男性有較大及較堅硬的骨頭。男性骨骼較大,可以容納更多肌肉,而較大骨頭有利槓桿作用。

11) 男性較高大,有利他們參與籃球及排球這類運動。

經歷青春期的男性,身體變化令他們的運動表現勝過女性。即使是降低睾酮指數,其身體優勢仍然是難以磨滅的。
咁咪即係有閪既人你自己覺得佢好撚勁所以就要趕走佢唔比佢參加有閪組
仲要係你無證據,你有度過林郁婷身體質素超班咩,人地打咗超過10年拳
戇鳩我一開頭只係話有XY就唔應該比佢參賽女子組,我無針對任何一個人
而家係關有無閪/勁唔勁事咩,弱撚智
我純粹就係討論XY呢個point,你想要乜證據?
運動賽事之所以分男女隊,是因為兩者運動能力無法比較,若沒有分開比賽則女性永遠無法獲得勝利。如今爭點為體能上有特殊優勢的人,是否剝奪其他參賽者得勝的機會?藉由以上舉證得知,跨性別和睪酮濃度較高並非絕對勝利的要素。對於「不是傳統女性」的女生參賽,觀眾和評審總有多一層疑慮,或許是為了保障其他女性選手權益免受侵害,因此並不特別關注擁有「完美基因」、外號飛魚的菲爾普斯(Michael Phelps)是否讓其他男性選手大吃悶虧。

咁做只係為左維護其他參賽者權益,佢身體質素係咪勁/最終有無拎金牌根本唔係重點
就係話你有咩證據證明林郁婷身體質素係超班
你係無,佢已經打咗超過10年拳
而佢亦符合參賽資格
痴線,點解仲要證明佢身體質素有無超班?
如果佢真係XY,已經唔適合啦
況且XY令身體質素較強係General情況
正如食左禁藥都唔一定拎冠軍架
如果
咁種族影唔影響
有乜好笑?
而家就係有人指證佢XY,而佢亦無任何檢查作證明
又唔撚我自己作出黎,on99
同埋事實根本就未有定論

他認為,國際奧委會的對運動員資格審定並非基於已知的最佳科學研究基凖。「這令人擔憂。國際奧委會做出沒有優勢的假設 ,但其實沒有直接證據支持這一點。同時也沒有證據表明DSD運動員僅僅因為遺傳變異就擁有競技優勢。」
咁你證明咗先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞