黃秋生真係好肉酸

337 回覆
391 Like 244 Dislike
綠能你不能
綠立會過半咩都過得
藍白過半要過法例
你係中共同路人
喂 而家係連IOC都同你講:
我哋唔驗架睇護照架咋

講到咁仲同信邊個有乜關聯?
IOC左膠當道又好可信?
https://www.wada-ama.org/en/prohibited-list

你都係On9仔睇篇台灣文就信10足
自己慢慢睇啦
千禧年左右之前升中派位咪分男隊女隊囉,就係因為男女青春期發育時間唔同,智力發展都唔同。嗰陣係因為班女權左膠喺度嘈話對女仔不公平,難入Band 1學校,所以合併咗一條隊,結果搞到Band 1學校女多男少,逆向歧視男仔
當年由CE、AL改為DSE,啲人都話注重文字能力考核嘅DSE都係有利女仔,結果DSE後女仔升大學率係高過男仔
依家依個左膠年代,做男嘅永遠都係輸蝕架啦
睇完
IOC冇驗女子拳擊
柒頭貼條Prohibited Listl ink 就當覆咗?
廢唔廢啲?
戇撚鳩類比 痴撚柒線
你噏乜尻
奧委會真係淨係驗一年喎
一年之前點驗?成個青春期點驗?
你班傻閪除咗識用抖音,ig, thread, x做source 外仲識乜
又想 spin 到關俄羅斯事?
主席 > 俄羅斯人 > 親普京 > 一定親中 > 逼害善良的台灣人

睇少啲台狗新聞陰謀論啦
果2個真係比人BAN過同驗過
呢四件最多只係懷疑 定係有SORUCE?
啱呀
呢個爭議位都算最大
所以咁大會既驗法係咩?外觀上既性別?定係身份證上性別?
其實點講都好,奧運有奧運既定義,今次畀佢pass到女性,咪就可以
可能係唔太公平,xy個發育,但重點係根據大會現時定義,佢係女性
之後要點定義、點傾、係之後既事
就好似體操比賽,當年有個人用好危險招,睇落好勁仲拎咗奬
但之後禁咗,因為傷身
跳遠都因為有斷頸機會,唔畀用前空翻啦
定義條件規則既野係可以改既
但唔會秋後算帳囉
傻閪
冇驗gender test咋
藥檢係所有運動員都要做
人哋整理好晒比你睇
你想fact check咪照住搵source
駁唔到就收皮啦傻閪
台狗其實好鳩屎
只對日韓友好
對港燦係好白鴿眼
呢個年代仲不停刷亞洲四小龍
其實而家正常人討論已經係用佢事實上係xy做前設嚟討論
如果仲拗佢係xx,證明你只係弱智仔
同埋講多次,過左奧委會個測試係因為奧委會on9
奧委會標準本身已經係備受質疑同有爭議
你咁樣循環論證真心冇意思
今次比賽驗都冇驗同埋IOC話佢地都冇標準分男女:

對於國際拳總的檢測結果,亞當斯認為,睪酮濃度檢測並非完美,因為女性體內也有睪酮,國際奧會絕對不會進行這樣的檢測,這樣非常糟糕。

國際奧委會發言人亞當斯再度重申,凱莉芙出生時是女性、登記時是女性、生活時是女性、打拳時是女性、護照也是女性,這不是變性個案,事實並非如此,大家在這一點都有共識,從科學角度來看,這不是男人和女人打架。

亞當斯被問及林郁婷和凱莉芙是女性嗎?亞當斯表示,「是的,根據參賽資格、她們的護照,還有參賽歷史。」

https://sports.ltn.com.tw/amp/news/breakingnews/4757812
你都知藥驗冇gender test?
鬼唔知所有運動員都要藥檢?
咁而家爭議係佢用禁藥咩?九唔搭八仲衝出嚟柒
條友仲話咩體格發育 不如生得太高禁止打籃球呀
影響身高嘅基因搞到比賽唔公平呀
人地只係將以前gender test要test既野放曬落藥檢
有咩唔同?
到時台狗 勁過日本同白人鬼佬
個陣又會話人係狗嫁啦

依啲狗性改唔到
佢地好耐以前咪又係崇港
依個po都係咁攻擊連登仔乜乜柒柒啦
究竟連登仔係一個人定一班人定阿豬阿狗買個連登ac都係連登仔?
其實真係要驗45到47既染色體都要驗晒,果堆官識條命咩
有子宮嘅雙性人
On9 唔好自己FF當有啦
睾酮同染色體呢啲係屬會驗
呢一屆拳擊係冇屬會瞓醒未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞