黃秋生真係好肉酸

337 回覆
391 Like 244 Dislike
藥檢有驗好多同gender有關既野,係有標準
男女標準會有差異

等同分咗男女
你都白撚痴
咁唔見你比肌肉量作賽
又或者體格差既男人同體格強既女人作賽
咩柒logic 來嫁
如果XY有咁大優勢嘅話,咁女子組一早已經比XY嘅人霸曬冠亞季啦
你變性由冇子宮變做有子宮我睇
連燈仔真係不學無術白撚痴
生出來有口就咩柒野都講得出
同你意見唔同 = 奶、拎護照

一定要同你意見一樣?
教小學雞常識push
幾時驗左testosterone 同XY?

對於國際拳總的檢測結果,亞當斯認為,睪酮濃度檢測並非完美,因為女性體內也有睪酮,國際奧會絕對不會進行這樣的檢測,這樣非常糟糕。

國際奧委會發言人亞當斯再度重申,凱莉芙出生時是女性、登記時是女性、生活時是女性、打拳時是女性、護照也是女性,這不是變性個案,事實並非如此,大家在這一點都有共識,從科學角度來看,這不是男人和女人打架。

亞當斯被問及林郁婷和凱莉芙是女性嗎?亞當斯表示,「是的,根據參賽資格、她們的護照,還有參賽歷史。」

https://sports.ltn.com.tw/amp/news/breakingnews/4757812
有驗睾酮,仲係持續驗
你鳩up咗
「亞當斯認為」
人哋奧運會回覆過,有驗睾酮
不只JK羅琳搞錯,蔡英文5年前接見林郁婷:你的名字像女生
https://lih.kg/3761524
唔係所有都係完全不敏感,有啲係部份不敏感,都有啲係5α-reductase deficiency, 5ARD去到青春期就會受5AHR1影響發育成男性
呢條廢老.前排先又再講.無間道..乜乜77
你就真係白撚痴,個男女分組我分架?
個分組意義係乜?
連登仔竟然為左反左膠就撐俄羅斯控制既IBA, 佢仲要2022俄烏開打之後被IOC ban左

我認同林郁婷個樣係好可疑,但台狗俾出黎既證據係幾有說服力

1. 林郁婷身分證係2字開頭,呢個係變性都改唔到,即係佢出世個時係女,係9X年重男輕女年代我諗到有咩理由要當佢係女人咁養
政府於2018年推出了計劃在2020年末發行新的嵌入晶片的數位身分證。儘管身分證字號開頭的第一個數字仍會顯示性別信息(「1」代表男性;「2」代表女性),但是在身分證上不會明確地顯示性別的欄位與信息。

2. 林郁婷2018年開始打世界拳擊錦標賽,一直都冇問題直到2023年先驗到有XY,老testosterone level你就話有得避,但DNA就冇得變,唔通佢5年內由XX變到有XY?

就算佢出世個時可能係雙性人,但佢都砌到符合IOC標準參賽,諗唔到有咩理由因為"疑似"有XY就反佢,仲要IBA既可信度成疑
嘩... 咁狼死,仲追打左幾下後腦
英文原文其實冇講冇驗
https://www.youtube.com/watch?v=Wv5w36s9BSo
只係話由各項目自訂, sex test唔包testosterone
避免話因為testosterone超標而證明人地係男人既on9情景

台灣妓者, 唉
其實奥運會都好流下 點解人地驗到XY 佢就驗唔到 仲要死雞撐飯蓋比佢參賽 真心cls
由中國個游水佬破紀錄都驗唔到用藥 你就知呢個test係廢架啦 仲要渣住d垃圾test黎做證據
佢係唔係男人有咩關係?點解變咗黃秋生有責任證明?
其實有啲嘢唔關你事咪觀望
如果台灣人對香港人指指點點又如何?你會唔會覺得關佢咩事?點解要同佢解釋?
你要搞大咪即係丟架
連燈仔:28歲女由出世到奧運最好每半年驗一次睾酮,超一次標都係男人

屌你,俾佢上台嗰個係奧運,乜鳩都驗哂,唔公平又關個拳手撚事咩,淨係識喺度人身攻擊
呢個世界唔需要科學
有連登仔就得
屌乜撚 咁你咪唔好睇 咁叻你咪去奧委會主席囉 成班智障
你覺得全部野都信唔過既話咪係
不過你冇證據證明個test係廢既就收聲先
女人:有子宮就係女人

都係女人:有子宮都唔一定係女人

左膠點解唔去踢歐冠
2024年仲信強權 你真係勁天真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞