【Obi-Martin再見不再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Welcome 傻紐
《艾雲-東尼合同還剩1年,要價£3,000萬仍無球隊出價》

據德國Sky Sports 記者Florian Plettenberg報導,由於隊內已經有凱倫和舒克斯,曼聯目前無意引進賓福特前鋒艾雲-東尼。

2023年5月,艾雲-東尼因參與賭球被禁賽8個月,今年冬窗時,據多家媒體報導,車路士 、阿仙奴、曼聯等多支豪門都有意簽下艾雲-東尼,但是賓福特開出了£1億鎊的要價,這也讓眾多球隊望而卻步。

隨著艾雲-東尼的合同到期越來越近,賓福特的要價也逐步降低,據Florian Plettenberg報導,賓福特為艾雲-東尼今夏的標價僅為£3,000萬-£4,000萬鎊,但即使已經大幅降價,現在也沒有球隊表現出對艾雲-東尼的明顯興趣。

現年28歲的英格蘭前鋒艾雲-東尼,上賽季因禁賽長期缺席,為賓福特出戰17場比賽,射入4球送出2記助攻,艾雲-東尼和賓福特的合同將在2025年6月到期,目前他的德轉身價估值為€5,000萬歐。
有冇咩前鋒係傳過
法國奧運正前
Mateta?
nk
東尼
二揀一
Nk 都走啦仲揀乜
3000萬即買啦
賣到nk 可以即買東尼大木
nk收唔到合理報價 有機會唔賣
如果3000萬真係即買
如果佢都只賣3000萬,nk點賣好價?
東尼1年約30m
NK 3年約 可以賣90m
佢係真?
nk暫時都係得馬賽報價
人地英超球會去其他聯賽買都唔要nk
Gary 大哥 身在獌聯心在阿
重點係如果係稅後 3 萬鎊
咁獌即係用成差唔多 5 萬鎊一星期簽一個 16 歲既人
認真咩
呢個真 唔通踩新東家咩
拿卡錫迪大哥
當卡叔咁醫
好似YAMAL咁上下人工,但YAMAL已經證明左自己

影 JJ 前柱
MM 中間
加比爾後柱
白哥同龍門玩遊戲
依位球員踢得好好
簽????
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞