【Obi-Martin再見不再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
呢2場熱身賽咁嘅表現,有人收留佢唔錯啦
人工太高
連部分獌都會笑自己隊買人價錢同人工比其他隊貴,咁你都要話40k係所謂合理價錢

同你講樣野,佢家下屈身型入波同nba draft好多新人係ncaa /高校打體能波無咩分別,上到更高強度既比賽無足夠技術去配合原有既身體優勢,到最後就上唔到大家對佢原本既期望

佢入波好多時角度同力度都唔太好,未講根本0 build up能力,唔係睇數據就等於一定成材架
熱狗孫仔一季入23球拎過英超金靴都係搵190k
定係亞洲人唔計
英超係入十二球 ,唔止十球

不過係五季加埋
你份人逼得太緊
因為佢既講法就係留唔到就一定係達度既錯
唔明點解為咗個廢人 討論咁耐
你鐘意啦
是有不捨 雖然是最廢十號
一於以後邊個表現下滑就叫佢簽新約減薪
呢個好似先係核心
聽落佢係喂波比obi個個
冇佢 obi邊會入到咁多波
事實係咁,唔係我鍾唔鍾意,你接唔接受到就真係你鍾意啦
買完人都係繼續內戰

edu咪撚偷懶
ching sick ball
15K已經好多, fair有突
同埋obi而家唔走,我睇佢第時都會25
你25 ESR?
乜撚嘢事實係咁 而家高安基伊度達狗咪就係覺得佢唔撚值咪唔續囉 你係咪覺得咁撚大間球會出唔起40k續佢啊獨醒撚
留意返 會然我我我唔係我嚟
我知見你舊名係ESR 講吓笑
人都走 係時候move on
🔴🔐 Understand Ruud van Nistelrooy held direct talks with Chido Obi-Martin to present him Man United project for long term.

Van Nistelrooy, crucial to get the green light from Chido as deal is done and set to be signed.
當年打得唔夠
Obi 原來為咗跟雲佬,同貪錢無關
咁救命嗰季又有態度又有能力值幾多錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞