【Obi-Martin再見不再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Ching 理解能力真係高睇完頭一句就睇唔到講咩
你去到第3段第一句先講話40k佢而家水平緊係唔值喎

你點樣理解到我嘅理解係睇完頭一句就睇唔到講咩?
鍾意青訓唔好計獌都不如,好過分
有貨交無人屌,咁多年無貨交自然被質疑啲做法架啦,下下盲撐咩
但佢有冇諗過佢去到都係同一個前阿隊醫
如果係鏝轟嚟搶就話可以諗下
好似牙旺呢啲真係generation talent
Obi去獌真係證明唔係最強個tier睇得上
上一水咪交Saka佢哋幾個咗
今水都出到旺
有幾差啊
想要勁青訓你都諗下個幾年啲成績引到啲咩細路嚟啊
你條傻閪咁撚鐘意obi你有冇睇過佢比賽啊
除咗屈高差唔多乜都冇
賭喎
每段都有第一句你講緊「你都知佢唔值40k就得啦」唔通我係覺得你睇咗「鬼唔知英超既人勁啲」咩大佬

Ching 理解能力真心高唔係扮
總之隔離飯香啦
痴撚線 追po追左10鳩幾頁
仲講緊隻力架
青訓都好睇地區,倫敦小朋友太多選擇,咁多英超球會,你拎車仔比我覺得合理啲

獌,利呢啲基本上同城年青球員top嗰啲都聚集哂,個人口基數唔同
Patino呢水清晒
但牙達應該睇重牙旺mls天堂呢水
呢水係第一代跟達波踢法養出嚟
唔知有咩好講 總之入32球 起碼32萬周薪啦
呢件垃圾 真係連討論價值都冇
理都唔想理 要走就走
柏天奴 水 大啤梨 cuffy 全部躝晒
想當年爺爺踢熱身賽 d幻幻都好好j
跟住全部唔見哂
會唔會係你表達能力問題呀

每段都有第一句係啱,但唔係頭一句呀嘛,你一開始係講頭一句喎,兩回事嚟㗎嘛
我地有包大人同沙列巴收佢檔
成日屌青訓廢 廢極都仲係出到 2wob Wilock ESR Nelson NK Saka
呢水準備清晒,得 Saka 一個可以玩到尾

跟住咪睇下旺嗰批有冇出到 4-5 個係賣到錢嘅囉
晨操之星=冇前途
Saka 呢啲踢幾場就入一隊先有希望
今季印牙旺?
以為有咩傾,原來仲傾緊隻黑鳩
曼市近年鏝搶左好多人材
加上獌近年多動盪
出到oo其實幾神奇
最出名應該Akpom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞