【Obi-Martin再見不再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
點解咁問應該依一兩日就會announce
依家走咗咁緊係希望佢變yaya 辛樂高
陣間變Gnarby lv 又揼春
踢下u18就做貪錢狗 性格真係唔慌好
一早有專家講左而家年輕球員人工太高搞到職業態度差 唔係好似saka yamal呢d證明過自己職業態度同能力都冇問題既 開咁高人工真on9

u18 40k
見大家仲討論緊 我冇跟進
過咗體檢應該呢兩日會官宣
你都有𨶙病40k
討論緊應唔應該出40k 人工同49000爭obi
預計伊總會老解
事實上 100個入面比人讚係新xx 新xxx果堆 有99個最後都係被淘汰 英超有咁易踢就好 obi準備定去踢英冠甲啦
Emile Smith-Rowe’s move to Fulham is set to be announced today. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
啱呀,個陣係好呀,個陣續約都support比高啲人工
不過依兩三年直程應該再減半人工,40k比多佢啦跑多步都懶
未踢過一隊就算啦
nk以前踢u23國家隊都神鋒嚟
講真,今次Edu同達做盡左,唔通要死跟獌出既人工去留人?有天份姐,望下年紀,望下一隊成員,如果死跟姐係推倒重來,呢幾年重新整好既薪資架構又亂哂
其實u18水平低到仆街
而40k可能係一個英超中下遊正選既人工
咁叫相應?

賣人價錢跟唔上時代我認同呀
但做水魚高價留人就解決到?
咁易解決就搵你去做高層啦
除咗佢一個根本都冇人同意
咪由佢自己係到1 v n
英超一線隊有冇多過5成人拎超過40k?
外借去廢隊個教練又未必肯用
Gnabry借到出去完全冇機會結果低價走咗
Hutchison在陣個時冇借走。25去轟借走後又踢得ok

其實都係睇運氣

普通料幻幻咁鐘意踢次級聯賽既一隊就一於借走佢地
佢地自生自滅睇下養唔養得成

我地而家policy剩係留最頂尖幻幻。廢少少都唔會對佢好
個青訓問題係太少借走堆普通料幻幻
轟痢好多廢廢地都借得走。鏝個堆係勁幻幻
on9 減人工都講得出
其實有咩好揼春 足球不嬲都係咁 kane 夠踢過我地
梅斯亞拿 辛祖鏝都唔要啦 好平常既事
真,今次都反度既真係盲反
根本討論嚟都嘥氣
40k人工比個16歲係U18刷數據嘅貪錢狗
49000要咪比佢囉
非大會嘅大部分人都係35-50k 左右
其實王者獌應該計過條數,市場買個新仔都被夾要幾千萬
依家雙倍人工免簽一件,係佢角度真係why not?人地錢多吹咩 王者獌本身薪酬結構已經崩壞
我地無必要為個obi 打破
個個青訓都刷到變U18入三十鳩幾球就唔怕破產啦
個個過幾年賣出去未必蝕又有得賭下成材,青訓就係用黎賭架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞