【Obi-Martin再見不再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
https://x.com/karthikadhaigal/status/1818322969560527366

達蛇好慘 垃圾青訓走都要入佢數
Arteta is also acutely aware that it is him that the blame is squared on if it goes wrong, something he can do without when already facing the daily pressures of needing to win, week in, week out.

想當年高登po 美國15歲瘦到仆街既Zelalem都j
依度都已經有堆依啲人
都係一水水,但大多數都同成績掛鉤

獌廢sir時期吸幾多勁青訓,阿就係03-04開始啲人跟雲爺爺,到車仔拎歐聯英超開始超越

但係地區嚟計倫敦多英超球會就係會分散咗啲young talent,我哋同熱都分唔少
伊度不嬲on9
如果主場對維拉唔係出鳩陣
mls
就係咁多年得Saka真係做到穩定正選ESR係可惜但已報廢,然後無喇,再上一個都數到iwobi
呀旺我都想佢成材但未夠鐘睇結果

同埋睇清楚
我唔係鍾意Obi呢條貪錢狗,我係講緊阿青訓出咗問題同埋覆緊啲咩因為16歲所以唔可以高人工既弱智point

Obi係貪錢,大部分人都係咁,Sales 跑到數自然要人工高,唔通下下玩感召咩,踢波唔睇錢雲爺爺就唔洗捱得咁辛苦啦,依家阿下下keep住個青訓薪酬架構,但青訓咁多年都無咩貨交,相對既好野全部free走晒,同其他大會比廢一截,同比底薪一大班Sales但無個跑到數一樣

賭唔賭見人見智,唔賭可以話因為了解所以覺得唔值,但呢個stat 賭都係合理,水魚獌唔計都仲有拜同多想賭,但同時咁多年黎都未撚賭過然後無貨交,咁不如賭下啦,三年分期先6m,呢個年代魚毛都買唔到啦 Obi 技術粗糙唔通NK又好好咩NK都賣20m啦依家
達捧隻盃先啦 唔係無機會出青訓又比人鬧
飛機盃直接搵青訓算鳩數啦
怪就怪阿啲籤運屎到乜咁
成日都晨咁早就抽中英超隊
就算有其他英甲英乙廢隊一齊晉級都係會抽到啲英超隊
出幼幼就一輪遊
之後無空間再出就俾人鬧
似你接受唔到obi係廠眼中唔值40k週薪多啲
返英國搞女子隊野
Thank you & goodbye
佢隊獌賭贏左Antony
黑兒
NK
我我我
藍斯度

走哂英人位夠唔夠人
Obi值唔值都仲有將來睇答案,依家無人知
但ESR 五年入十二球就已經發生完
藍斯,黑兒應該走唔到
巴丁計青訓
Raya好似都計
所以傳連後備龍都想搵Bentley同CCC尼但好似買唔成
旺上一隊補翻一個位,都有啲危,可能要求其執兩個青訓上去落個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞