【Obi-Martin再見不再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
ESR 同 Saka 20年正式升上一隊個陣一個拎20k一個拎30k
屌你件obi 要出到40k留佢
真係憑乜嘢
可以破例 但人工一定同年齡有關係囉
真係 D青訓狗個腦真係癲撚到仆街
我係SAKA我第一個出聲屌添
40k比個踢u21既球員你覺得係相應人工?
obi未上u21
呢家咪就係見佢表現幾好 開左高人工俾佢囉 佢一定拎人工多過晒同年齡既阿隊友
但其他球會係都要出雙倍搶 我地覺得佢真係唔值無需要跟喎
睇個勢最似咁樣
今個夏天最重鎊. 應該係翼/前鋒!

簽3個only
平時笑鳩獌狗個個300K 卡斯米路收380K鳩踢
而家就覺得開40K比條青訓好合理
真係搞 撚笑
講真如果佢真係接近Yamal level 球會爭住升佢上一隊啦。佢喺u隊踢到曉飛都冇用,可能喺教練眼中佢只係有天份,但跟本未ready 上一隊。
啱啱去search原來ESR到而家都係拎緊40k
中場有旺上黎左八 後防個個都可以踢多個位
係前場未夠做
U18 20場入32球 咪叫做相應人工

上面講咩Saka ESR 當年人工仲低,一黎佢地U18個陣數字上係無咁突出 eg Saka U18 20場 5goal 8assist(不過佢當時踢唔同位有啲難比)NK U18 12場11球,expect 去到NK水平唔過份啦 , NK依家都賣緊15-20m

二黎Saka ESR 佢地本身真係低人工都照踢,但唔個個肯同你玩理念感召 Saka 續約前抵到 Cls

Obi係貪錢,但唔計佢咁多年黎青訓賣得出好價錢既唔夠五個,賤賣既都唔多,free走既最多,根本代表依家個青訓質素同薪酬架構係出問題啦,普通料你又練唔到佢變勁,勁個啲又吸引唔到/keep唔到 唔通個個都靠理想感召咩
我地需要可以改寫戰局。
帶波殺入敵陣既攻擊球員

Neto / William / Doue

邊個最好
ESR 要態度無態度,要能力無能力,講潛力又唔係細,傷患又多到顛,40k 係咁上下,大後備成日傷出親黎都無表現,唔通開100k咩 一講ESR就真係”D青訓狗個腦真係癲撚到仆街”
咁咪即管睇下obi未來點囉
阿高層就係覺得佢唔夠料即上一隊 唔係點止呢個數
足球大把小時了了 大個泯然眾生既球員
咁obi純靠屈高4乜嘢40k
球會衡量出嚟嘅價值就係15000
傻閪水魚俾雙倍唔代表佢值囉
你自己都識打u18咋 仲廢過u21 有咩好吹奏 nk都u21英撚歷史神射手啦
呢個數據對應既咪就係拎全隊最高薪 但唔等於佢值得拎一個一線隊球員既人工
要關心賣唔賣到錢 借唔借到出去就望返班u21先
鳩踢都入咁
係U18刷下數據你就覺得開40k比佢ok無問題
如果比你做阿記高層幾年破產都似
幾年前carry達蛇果陣表現值過你obi拎40k幾百萬倍啦 果陣無傷有能力有潛力仲要踢一隊有數據
esr係咪唔過富臨了
條友日日夜夜都喺度反ESR
唔講以為ESR殺咗佢全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞