【Obi-Martin再見不再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
俾上兩年養大左個胃 而家越收越近
阿仙奴搵錢仲係差 又勁正直唔做數
而家3 40m應該到頂
20m算大開支
16碎嘅法比上咗英超,17碎嘅牛奶踢緊歐聯對巴塞,yamal踢緊歐國杯正選世界波,呢班踢U18一季都應該入唔到32球。

諗諗吓obi唔止40k,好似你真係有啲道理
青年軍走洗唔洗咁大反應 事後孔明咁講當年kane仲dum春啦
點解佢地咁廢入唔到u18波
同埋提提你,前幾日俾海龍硬爆嘅中堅天堂鳥17碎講緊係青年國家隊勁嗰班,你知個水平大概去到邊
咁真係唔怪得
獌搵雲佬返嚟多數係坦克plan b
如果開季唔掂炒坦克 Obi隨時跟埋雲佬雞犬升天
早知出 40+1k 留 Obi
鬼叫我地搵左walcott
所以咪話obi真係唔止40k
Esr Kane Gnabry
Eze Iwobi Bannacer Saka
AMN Hayden Ayling
Martinez

青訓撚叫春強陣
佢搵踢英超前鋒嘅入球數同隻幼幼比
esr轉馬撚啦
Nk竟然冇英超中遊啱
馬賽出得17m
認同呀
我一直都講緊佢依家唔值
你同翻斑ESR盲毛講
你要拎ESR比obi

我想問ESR勁季半都唔值40k,以呢個標準obi咩表現先對得住球隊開40俾佢
本身上季尾都有傳過永昌宮嗰啲有興趣
不過完季之後就冇乜消息
泰晤士報Gary Jacob更新里,講nk這段,他說馬賽第一份報價是個租借加1700萬磅選買的報價,第二份報價還是1700萬但給錢。阿仙奴要價3000萬磅
我哋都一直講緊obi唔值
收皮啦obi盲毛
應該都係人工問題 永昌官去法甲買黑鳩算
obi係咪歷史上u18入波效率第一人?我覺得要比阿朗既人工囉
好似荷蘭個馬倫都係
Mainoo都係得20k,放返佢踢U18唔知可唔可以入到一半16球呢?

本身都肯定簽新約加人工,係多少嘅問題。而家40k簽個obi,唔知mainoo又要加到幾多先合理呢
唔好理條傻9啦
佢一定無睇過佢係咩料
跟本係屈身形 波底好一般
有乜好嘈 人地專業既覺得佢值15k就係15k啦
嘈乜野者 人都走左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞