【Obi-Martin再見不再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
衝動派會忍唔住
傻西瓜 人地講緊obi 理解下上文下理啦
你唔明多啲
先唔講個stat夠做特例,一直講緊依家個薪酬架構呢幾年留唔到人交唔到貨就要檢討下執執佢做下野,如果淨係講一條友諗唔明會影響到其他人仲講咩薪酬架構 你就走去覺得我講緊單單加佢人工睇唔到會影響個薪酬架構?
呢十年留唔到邊個青訓人才?
收皮啦你知唔知薪酬結構對維持財政健康幾重要啊
成個po都冇人認同你你諗下你自己有乜問題啦
係到嘈嘈嘈

上面講緊obi條友係獌狗
佢就以為人地話佢係獌狗
真係仲弱智過會然
睇吓49000狗竇topic
人哋都覺得個價高
仲話要再出高一萬搶
其實你地無野輸
踢得麻麻又唔會蝕太多
踢得起就算嘈住走 起碼都爽過 同埋賺一大筆轉會費
慘到要其他人認同
出面班反阿傻西早兩個月成班狗吠個陣你係咪覺得自己錯到仆街

薪酬架構都係跟住時代需要變架啦,依家隊隊主力都十幾萬up , 早幾年阿人工跟住通漲個陣唔通又大大聲講薪酬結構對維持財政健康好重要,唔可以改善唔可以有特例咩 家陣差個一兩萬,養少個耶/真高呢啲內奸一年都夠養多廿個 吹到會破產咁
慘啦 會唔會比人地彈鍾
唔好同佢嘈啦
人哋講到自己喺公海同人鬧交好威威㗎
薪酬結構唔正常個個係49000唔係我哋啊
瞓撚醒未
上面一大堆人喊緊話會破壞薪酬結構啦 輸到仆街呀成個球會玩撚完啦 個幾m ,仲話無野輸
你知唔知咩叫結構 結構意思唔係你比多一個半個人一千幾百

而係當你呢個比高一千幾百 後面梯隊稍好果d又跟住你扭多一千幾百

小數怕長計
OBI哥都有fans
內部討論完佢唔值得阿仙奴為佢打破青訓薪酬結構
講完。
Block 咗條傻閪
佢唔認自己係
我都支持青訓

但依家為咗一個一隊都未上過俾成3-4萬磅
真心唔覺值得投資
冇所謂啦,我地都唔玩青訓呢味嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞