【Obi-Martin再見不再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
呢個一定抵搏過東尼大哥同按摩雞個堆啦
成季睇係真係唔差
但佢打強隊D表現真係好影響印象
Tier幾
Welcome GYO
Sorry講句,關西事
佢兩條磨碌,一個兒巴愛回家,一個人望高處睇唔上窮撚爭四阿
點會因為聯賽盃留隊
仲有,兩年後足總盃k6有份捨腳救返黎,公道d佢已經用之後咁多年既表現回報返
公道講佢有唔少次關鍵亮眼派膠所以印象深刻
但佢絕對唔係打強隊變廢果派
佢打曬強隊既表現絕對顯示到級數,完全無問題
K6都廢同意影J係勁佢一級
但如果今日有全盛K6踢英超除咗阿鏝都有必然正選
與其話佢打強隊爆不如話佢每十場爆一場
但其餘九場真心高水準
以前雲加波啲被反擊真係下下衝埋黎靠佢守
年年爭四狂人mode佢都入到關鍵波

爭高波廢就真
K6 踢鏝嘅話有機會好似 Ake 咁踢
今日連場內戰
自從比伯明汗條友拍完後腦
佢整個生涯6至8年都一直保持係高水準
我心目中係不折不扣既一線球員
每次見到有人因為聯賽盃,法國紅牌
將派過唔少大膠既著眼點放大,變到好似無睇過佢平時90分鐘後點一條友殺晒d波,經常好似後防打佢一個咁,就有d唔順氣
最不能接受既係果d話係佢敗左爺爺隻歐霸盃既理調,一個急急向身後既解圍打返落基沙文到彈前,我都唔知點入晒佢數,起瑪唔係嚴重判斷問題先,唔好入埋細梅施治數,細梅直頭早左剷空讓位出黎,再者仲有成個次回合,問下成隊呢180分鐘打緊咩,似想贏咩,呢都搵得k6一個黎做罪人,果班都痴線
話10場爆1又離譜左
話一季保證有一球精彩鏡頭就對路d
k6有2季英超尾場入波
拎3分保住第4
睇得出手足忍咗好耐火
公道咁講 同你討論嗰啲人有幾多記得呢啲細節印象球迷係佔大多數 佢大傷完好返愛狗都用得佢幾好
仲好記得足總盃決賽對侯城
近門掃入追平,比對面龍鉸剪腳咁攞命
睇落咁落腳,腳都斷得咁
沙加話齋,d人剩係記住我定期會犯大錯,但我平時踢得後好似理所當然,一派一下膠d功德就全部抵消咁
所以話,果兩場波實際係點都唔清,仲成日講咩好怕k6害走爺爺,咁中意搵人頂罪,仲要久唔久唔只一兩個衝出黎
好憎k6害走爺爺
咁以前D龍同中堅又真係唔識控傳
如果咁比保方都係好撚普通
K6喺嗰個年代直頭係一線傳控技術嘅中堅
邊到一線 頂多二線頭 果個年代歐洲仲有好多好手 乜嘢謝老味保定果班德國兵
Agree,d first touch舒服,比波快而準,仲會恃機引球推進再交,果個年代無咩人傳控勁
Obi
K6
下一個內戰topic係乜好
屌奶星 冇上一日阿po 冇達波都推咁快 原來又內戰
聽朝邊個唔睇達波 邊個就係鬼。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞