【Obi-Martin再見不再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
後面班人睇得咁開心
屌你老母度狗
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Manchester City sanctioned by Premier League for breaking rules
https://www.90min.com/manchester-city-sanctioned-premier-league-breaking-rules?utm_source=fotmob&utm_medium=share

重奪?
咪能侮辱Sane上年跑防反跑死我地
黑兒連Saka都未必跑得過
好老實講 過去曼聯有Gary大哥做野我好放心
12碎迷阿即係睇燒山大
濕濕碎啦
sane夠班踢saka後備啦 nelson贏5:0先有敢出
咁撚嚴重 曼城好撚慘
嘩呢無夠唔夠出bonus俾哥狗?
迫害
諗返起以前 就算係M4K6後防最勁嗰陣 都係一隻唔跑得一隻唔撞得 捱到而家兩隻都跑得撞得
其實好簡單 表面上佢想要幾錢你就開比佢好似係幫到阿仙奴留人
事實上係岩岩相反 係越黎越難留人
以後事但搵條友15歲踢得好就開始扭計 睇你以後點樣留新人
重未未到新星級別果d 你一齊訓練個隊友人工係你1000倍 時間耐左你條氣都唔順
覺得冇問題係真心痴線
其實唔係話做唔到呢個營運方式 呢個世界有一條友真係做到
果條友叫奧迪加特 佢16歲 80k 但人地隊波叫皇馬
老實講啦 而家評返k6 直頭係算廢
只係以前食開屎先會評價後期算係唔差
但只要見過saliba就唔會覺得k6係咩一回事
咪癲,佢d殺波水準,坐底一線尾中堅,夠晒level打大會正選
完全唔接近談廢
但係大賽成日短路自爆
我我我官酸未?
連朗哥個歐國盃都係佢送比朗哥
大賽例柒已經係中堅無解問題
K6 點都唔算廢吧 最多唔穩定都講得過去
朗哥唔知有冇請佢食飯
仲有送走我地個聯賽杯 如果奪左冠 法比vps都未必走
整個生涯佢咩水準,阿迷大家知,你要當佢廢中堅是但你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞