【Obi-Martin再見不再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
呀朗U18都入唔到32球
Obi唔影響oo 人工啦
上得英撚國腳,獌會開得少比佢?
100k走唔甩
其實得一條傻9嘈 ja ma
仲要係一早block鳩左既

大家根本就覺得走係無問題
100k都少啦

Mainoo19碎國家隊半主力,球會主力,頂級聯賽好表現100k

Obi 16碎 U18 18場32球,無一隊上陣記錄40k

合理咩?
講真 盡咗力留佢 佢都要走 冇辦法架喎
Obi狗cls
傻既都知阿狗比年輕人機會多過獌
咁都要轉會
obi自己都係49000
我諗49000出返15k佢都係照走
其實退後一步睇
所有簽約 轉會都有風險
球隊對球員會有自己評估嘅價位 青唔青訓都係咁講喇
有自己一套 值咪俾 唔值咪let go
如果個個都要花錢強留
咪同獌狗一樣
窮得只剩下錢
其實無乜好拗
你覺得值咪值 意見唔同啫
轉會點會單單都贏 除非你有fm editor
要屌不如屌當年無買雞般 又買埋啲垃圾
唔合理 u18 32球好巴閉 高過哂冇32球既人先岩
高爹係咪想搵佢幫手開拓美國市場
佢ig d po 無caption 係咪pr po
鬼唔知英超既人勁啲
但你唔講埋佢16歲? 想拎個16歲同個廿幾歲比?你就真係搵踢英超前鋒同隻幼幼比喇

佢16歲黎講係above average 係突出,明顯事實黎都唔知有咩好嘈都係個句U18係咁廢咁易刷數據既你搵多兩個18場入32球出黎睇睇? 係技術粗糙呀,16歲個個Yamal咩,但你係做到成績出黎比人睇仲想點

40k 佢依家水平緊係唔值,但佢16歲緊係賭潛力,當你簽3年,支出先6m左右,三年後賣到6m up已經唔會蝕,依家幼幼above average 既邊個6m就買到

賭同唔賭當然兩個option邊個都無大問題,但下下都唔賭,係保到薪酬架構。但都成十年都係得兩個三個上到正選,賣到下錢既郁唔多,全部剩低都一係free走一係賣唔出咩價錢,即係青訓廢人地一截,係咪要檢討下?

獌呢十年都廢啦,廢到要大改革訓練場大執係咁水魚價買人,但人地青訓都係Hale end 勁一截,呢五六年求其數都有派飯加拿祖綠木全部用得著/賣到好價錢, 人工高但賺得仲多,阿青訓黎講邊有資格笑人青訓薪酬太高,人地高還高但有貨交下,你低過人但廢咁有咩用
JB 出咗成3個Post+14個story
佢貪錢啫,講真唔覺獌青訓條career path有幾好
佢之前啲post都係無cap
https://x.com/ArsenalWFC/status/1818598859993501884
女子隊夏季轉會窗第二簽
Daphne van Domselaar
年齡: 24
國藉: 荷蘭
位置: 門將
前球會: 阿士東維拉
估唔到16歲仔
佢知道一隊班友成日傷,尤其個海龍
你都知佢唔值40k就得啦
賭賭賭咁鐘意賭你過檔去第二隊啦
如果係技術好,意識同視野超班
咁都話賭下
如果係靠身型
就唔值得賭啦
同埋呢唔係啲人拎佢16碎同20幾碎嘅球員比較呀,係佢16碎就要求20幾碎嘅球員嘅人工呀,你搞清楚先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞