荷蘭比利時之旅[Live遊記每日更新]

466 回覆
35 Like 2 Dislike
明影
強帖黎明

臭河一條

依到勁多雀定海鷗

好似d賽車game d隧道

勁污穢,香港真係好乾淨,就算城門河有露宿者,都係乾淨

有冇人睇過古惑仔3之隻手遮天

影相靚,條河屎水色,唔明點解有人比錢遊船河

去食依間,好出名

出名蘋果批,加cream就5.7,好撚平,得幾款野食賣,另外多人叫就係蘋果yoga好似

我就覺得整體一般,太乾身 蘋果正常,但依個價錢冇得挑剔

https://maps.app.goo.gl/ApJ2JJnviLxRokFYA

咩事

cut左佢就靚仔曬

比大家睇下d屎水色

有間芝士博物館(鋪頭黎既)

下邊係青醬芝士,唔想試

幾靚,如果短程旅遊,我已經買左好多唔等洗既野

https://maps.app.goo.gl/XHare3KREZpEbm6BA
真係唔識欣賞Amsterdam污糟 啲人差
去過一次印象極差 之後不了

荷蘭嘅小城反而唔錯

google寫係鬱金香博物館

種子?

咁似Pokémon隻野

出邊有d花

市內都冇需要坐車,行下仲好

裝修緊既皇宮

死場系列,不過幾靚
咩黎?有冇圖
有個花姐身形既經理人拍緊,我咪一齊影囉
google左,幾吸引,聽日去試
鹿特丹我4日3夜,第一日市內,第2日睇風車,第3日去海牙定Delft好?不過應該都夠去曬
巴打講嗰幾度未去過
除咗Amsterdam外 只去過Arnhem同Nijmegen
留名先
十月我都去呢兩個國家
睇吓有無機會睇到場荷甲
女梗係明影 最緊要影得大方 唔好好似偷拍咁
有冇咩推介咁?荷甲想睇邊隊?

水壩廣場

二戰記念碑,淨係識市場花園計劃

如果條河唔係咁既色,應該會好正

唐人街,但其實都唔係好多鋪頭

貴唔貴?

夠時間剪頭髮,d留言好好笑

見唔貴就入左去,都係剷三邊,估唔到係洗頭阿姐幫我剪埋,嚇撚到我,係咁話夠架啦,佢好有原則,話要修齊d腳

依個真係搞唔掂

好出名?見好多人影,比人捉幫手影相

屎水河

好似泰國野,勁多人排隊

見好多攻略都推薦,去食先

見佢夜晚小菜多,張相係香港

叉雞飯,好地道,地道在d菜都係一樣咁少

佢問我飲咩,凍檸茶好冇,唔地道
望住尿水食飯,見到對面望住我講野

同佢揮手,成班又應我,比心佢,佢又比番我,連隔離枱都玩埋一份

埋單21歐,依到消費黎講算平,一路行黎都係普通西餐,都收你15-20歐,未計飲野果d
今餐至少滿足,係叉燒一般

去左紅燈區行下,夜晚8點幾好多都未開,另外好多性表演場所,都唔平

類似咁,d女係面前同你交流,望一下都幾細下,好多目測4-50歲,大部份係整容樣

好老豆

古惑仔3冇咩點變

蔣生

依間薯條幾正名,不過冇興趣

星巴克杯,幾靚,可惜太細容量

幾靚既隧道

今晚keep住落雨

今日洗左好多,食野剪髮買皮膚洗頭水(翻發),仲有膠布

聽日訂左14:00去 喜力博物館,安妮同梵高都買唔到飛

見到有間蘇利南餐廳,聽日打算試試,同埋去市集試試上邊條魚
同佢揮手,成班又應我,比心佢,佢又比番我,連隔離枱都玩埋一份

行埋去同佢哋自拍一張
留名等睇蘇里南菜
今年歐洲發生咩事,見巴打呢幾日都係陰天有雨,明明7月,應該陽光普照
幫手答,海牙半日都夠了,睇完Mauritshuis 可以睇埋國際法庭,Delft 未去過但下晝可以順道去
落雨
明明朝早都幾好太陽,同埋雖然夏天,天氣幾舒服

估唔到咁岩就係講阿姆斯特丹
其實一日去哂兩個城市都得 搭火車半個鐘就到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞