荷蘭比利時之旅[Live遊記每日更新]

466 回覆
35 Like 2 Dislike
我既旅程得三個重心,其他都係配菜

同埋遊記 同 現實係另一回事,連登仔係唔會有興趣睇歴史同現實既野,你睇出邊d遊記就知啦
多謝分享
有無試過黃色膠樽裝既choco 周圍便利店都有得賣 好香滑
有冇相
話說社交媒體更新左咁耐,最多反應係歐國盃,之後係布拉格美隊殺人果張相

咩城堡教堂係長期0 LIKE
Sor 巴打 唔識upload
個名係 Cécémel Belgian chocolate milk
我一飲愛上 你都不妨一試
聽日見到就買黎試,希望飲完唔會賴屎
仆街,原來hostel搞錯左,冇男女房,升左我上2人房,仲問我見到3條女果時有冇陰陰咀笑

變左到澳洲仔同房,佢都係去睇奧運
其實我講緊第一張相後面嗰兩件
唉呀, 可惜
根特同布魯日都要過夜
日同夜完全唔同
布魯日都有風車
仲有隻屙尿狗
原來啲薯條係咁整
難怪咁大條
冇信仰嘅人對教堂好難有共鳴喎
同埋食玩始終最受歡迎 咩人都係咁話
出/睇遊記就最唔鍾意講景點資料歷史,去過既人根本唔會想睇,冇去過既人亦都唔會想憑空想象到

我自己睇遊記 vlog鍾意睇人咁感受多d
發覺自己上次個遊記講歷史多過講評價/感受

今次會講少少背景就算 (畀條link有興趣嘅就入去睇) 主打評價一下個地方 好嘅差嘅都照講
咁每個人唔同既
一定係學生妹投訴
仲有係畀自己將來睇返㗎嘛
下次扮gay溝女

今朝一早比街邊聲嘈醒左,所以早d起身去安
特衛普行下

係機買左週未票10.2歐,有個大陸大媽開住小紅書問我布魯日車票點買,搞到miss左班車

不過都幾佩服佢,去一個陌生地方唔同語言既國家都有勇氣自己去,反然有時見睇人問一個去危唔危險果d都幾燥底
另外我仲用緊波蘭電話卡,之後專登開張3uk黎打電話去booking.com客服搞買貴退差價,好彩真係打到,好快有人接,佢話再打番比我,因為個銀碼有d大,一日接近平左100歐
唔知係我唔識食定乜,行均成個歐洲都無乜特別好食 呢個拉麵算數一數二
黐線平咗成千港紙 你之前一晚幾銀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞