荷蘭比利時之旅[Live遊記每日更新]

466 回覆
35 Like 2 Dislike
比利時國慶但英文介紹都有
係咪因為北約定歐盟成員?
攤位幾吸引咁,我諗歐洲軍隊遲早都需要多D人

驚喜處處
我喺門口個空地踩咗勁耐電動滑板車 玩到開埋1day pass
有次佢哋押𡁵個犯要搭𨋢,我又拖住個gip 要搭𨋢,佢哋撳住部𨋢讓我。入到𨋢見我驚驚地,又撳個犯去角落然後對我微笑,出𨋢又讓我出先

仲要米八靚仔
唔知點解,荷蘭同比利是好多景點都係有四個語言介紹
我數嚟數去 dutch fr eng 都係三種,淨返嗰個唔知邊嚟
好gay
因為去到邊食到邊,次次食4.5+ 西餐都瀨嘢 係中餐反正唔錯

西餐唔係buger 都無乜好食 有次喺荷蘭食fish and chips. 一嚟到勁大塊本身勁開心打哂卡咁,食食下係嚟食去都食唔到魚覺得唔對路,撩撩下先知條魚一半都無... 個荷蘭朋友問我係咪唔啱食都唔識答

個tiramisu 起碼一半係cream,一pat 嘢溶咗咁款,面頭連可可粉都唔落,無酒味無咖啡味,蛋糕得十份一都無完全唔知食𡁵乜
[url][/url]

圖片支援

有個週末市集,廢到喊

賣d飾物咁

有冇人知咩黎or咩味?

水龍頭咁款

比利時仔,無啦啦用普通話同我講野,又坐落黎,如果唔係佢屋企人係隔離我以為佢痴餐

話係杭州留左一年,又問比利時點,推薦我係啤酒博物館,最後交換左ig

講真d味唔錯,但係成世人加埋食既青口都冇咁多

埋單34歐,少貴,2個人食會好好多

比利時仔同我講,話咁岩香港電影節

可惜唔岩時間,唔係都想睇,有無間道,重慶森林果d
好伏wo,中餐易睇伏唔伏d,西餐當係食扒,真係上黎先知龍與鳳
至少係特色野得黎大眾會受,反而大家有冇咩朱古力鋪頭推薦?
比利時德語區:???

本身諗住去睇煙花,點知搞錯地點,原來要係今日活動再行到30分鐘

唯有鳩影下相

小情侶

出事

發呆,唔知諗緊咩

好似整數就會響

d軍人好型

唔知幾錢,不過全世界應該都一樣貴
妳屋企人係女性髮型師?
唔係
今日去根特來回,21.6歐

隻腳踭舊患發作,好彩有帶台灣既一條根
比利時啲火車準時
要求唔高 15分鐘內誤點已經ok

畀德鐵同巴爾幹鐵路長期折磨
好準時,不過唔知做咩變左慢車
上年去完結論,鳩影都靚

最後架車去左布魯日,google呃鳩我

唔係,佢咁樣行,不過都冇咩野,行左陣依家去根特

d車冇wifi

坐左5分鐘都冇就有人黎查票,依班香港大家族成十個人以上,個查票無視左我,行左去佢地一家之主揸票果個,當左我都係一份子,之後查票同佢地講,先知依架係慢車

一早已經係youtube down定好多片睇,陰影
陽路系列幾好笑

去到布魯日就行去市區,其實都好快

影相人加景先好睇

淨景有時好似冇主體咁

都幾多人

去到都一點幾,食d野塞住個肚先

5歐幾,酸酸地幾開胃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞