[¡Campeones de Europa!]巴塞隆拿球迷討論區(531)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
比著前幾年一定搵埋fati
而家已經唔預佢失唒寵
我始終覺得fati就算大傷完唔止得咁既料
解決信心問題有機會打返起大半以前水準
Enzo咁樣 快手出賤價搶
有柏迪fdj,仲要個低配版番黎做乜
德國賤種笑鳩阿根廷就冇問題
阿根廷笑返法國非洲人就唔撚得
https://www.youtube.com/watch?v=BaizGvZSPyM
隊內有人不滿拿狗 人都未reg齊就係咁吹風簽nico
然後叫斑友等下先
仆街 8月都黎仲係完全冇防中人選
翻新球場又要好多錢
冇得用魯營用個細場仲要入座率唔好
窮到仆街
壘埋心水淨係可以用青訓啦
如果啲青訓冇俾其他球會搶走嘅話
仲話要買Nico 比撚到50m咩
除非真係清利雲
最撚ON9係 浪費咗40M落老虎仔到又唔撚用/唔啱用
半季就話要送走
都唔撚知啲scout點做嘢嘅
我估老虎可能新黎呢個會岩用 要佢前面迫搶
牙觀都出埋聲仲點嚟
德國狗係咁撚賤
咁撚多嗲 屌咗柒頭丹同電話佬未
亞洲人係好恰啲
佢表示嗰陣都未嚟
https://x.com/managingbarca/status/1813508789192257745?s=46&t=OzwFbMy6HcgXgl3n0Y38jA
preseason冇yamal 冇a4 冇pedri gavi fdj cubarsi fermin
仲有邊個
最勁係咪已經係
廢托 利雲 rap

casado/bernal 天神
faye inigo 觀 fort
如果係真,我又覺得今次做得好。
最好希望出多啲細路 有份去歐洲杯/美洲杯嗰啲都唞下
*歐國盃
休息下咪幾好 咪鬼好似柏迪咁一季用殘
比多啲機會新仔試下 一個唔覺意又扑得中就賺 想當年加維都係咁樣
出就肯定唔係好想出咁多 不過到時臨近真係開季都未齊人training好似唔係咁好
要不是fuck蛇佢都唔會番黎,感覺上佢對巴既愛其實冇乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞