[¡Campeones de Europa!]巴塞隆拿球迷討論區(531)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
笑撚死
當你見到4bar9啲轉會news有個hot
咩next week is the key就知含左9成
其實當轉會搞咁鳩耐,出事嘅機會就相信高
炒左Deco最實際
應該簽唔倒william 㗎啦
其實psg個種小氣係堅唔講得笑
睇定啲先啦 網上好多流料 fabrizio 都未報. 當年尼馬咪又係吹到留低 臨尾一刻走人
好緊張 停唒所有case黎傾nico 咁都簽唔到就浪費唒d時間
是撚但啦 疤狗班垃圾高層同deco咪都係狗屎垃圾
咁人地走咗件包皮 點都要搵人頂㗎啦
掛住Alemany,雖然佢想賣FDJ,但近年轉會做得比較係嘅係佢在任時
但佢明顯追住巴啲target黎買
唔冼理PSG 啦 佢地無機架啦 留畢包或者去阿記都好肯定唔會去PSG. 係得傻舟呢d冇腦球員仆住去
擺到明就無水啦 呢啲咁簡單meet到人地條rc就搞掂既野都可以拖咁耐
有rc ,同巴啲人咁frd都簽唔到 真係有撚病
https://x.com/Barca_Buzz/status/1817078573733146703

nico同yamal嘆緊世界
yamal可唔可以carry埋轉會
廿碼:屌我踢波嘅咋,仲要我搞埋轉會
搞咁撚耐 九成失敗
咁不如直接叫沙蛇落場踢翻
沙蛇退左咁多年,點同
其實FFP正式轉返1:1未
如果仲未轉就算有錢喺手西甲都未必俾你買?
同埋單deal係停咗喺Nico未正式答覆定巴根本未正式出手?
PSG 出兩倍人工, nico似心動
nico同yamal渡假緊 應該要等佢番黎先可以正式搞
其實關咩事 比得起rc唔到畢爾包拒絕 係睇nico想唔想要兩倍人工去psg/留低姐
唔係好想要老母 nico快啲來得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞