[¡Campeones de Europa!]巴塞隆拿球迷討論區(531)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
史卡朗尼真係勁
問下巴老母
世界盃叫天使打左邊呢下真係好撚勁
天使先真係勁果個,咁老都仲咁好氣力,踢過隔離賤種既老將明顯勁過踢巴果啲
https://x.com/cfcpys/status/1813118475465847138?s=46&t=92Gri0IR3neKOnCU1orrgA

想睇下笠波衫係咪就唔洗比release clause 買到畢爾包人
印象中好似係美斯提議
沙蛇
麥巴9
軌咪撚害人啦
賤種狗都幾搞笑 擺曬啲歐聯盃嚟歡迎包皮
唔知以為包皮贏咗10幾次
有得曬下好過冇
上季乜柒都冇 都唔好意思拍啦 仲要肉酸手法炒XAVI
我地買新仔都係叫佢去睇美斯D金球
車仔準備出手了 再唔搞就真係冇
果然每季都要不停咁loop
PO頭#10 AND #23 仲話要買幾個人, 而家想買一個NICO 都未必得
Despite Barcelona’s historical lure and the club's strong interest in Williams, financial issues make a move to Camp Nou improbable. Club president Joan Laporta mentioned in an interview with Catalunya Radio that Barcelona could manage a signing like Williams financially.
又要槓桿?
dllm j左成個歐國盃 之後得個吉
係咁嘅話拜仁應該會出手
拿狗又吹水?
巴根本0體能訓練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞