[¡Campeones de Europa!]巴塞隆拿球迷討論區(531)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
一起身多左十幾條新聞出黎 全部都係hot closer soon
冇一條係肯定 全部ff
至少今次應該真係有傾
之前又吹到agree曬personal terms
始終依家前場有大把進攻手段,係沙維唔識用,防中就講撚左十世,隻病貓今季既料賣出去咪頂多20m
論位置防中急切性係重要過nico
老西冇洛迪 啲進攻都唔可能咁水銀瀉地
重要條友真係掃勁能多波

但nico都係要狗衝左先
主要係睇左euro後好難唔心動
呢種天才球員加上同yamal既chemistry
可遇不可求
沙蛇話佢蠢
唔明戰術
沙狗有撚戰術咩
https://x.com/ManagingBarca/status/1813764713374978429

nico都仲未傾掂 拿狗傻撚左 全都要
跟住就變咗淨係傾到Olmo架啦
唔知佢籠嘢咩
最後係兩個都冇
勁撚癲
近排真係一個防中news都冇
又要天神同光頭佬頂成季呀?!
我哋蠢所以睇唔明
尋日有見到傳過下merino
拿狗講到明停唒手頭上所有野all in nico 人都唔得閒reg
未簽到nico之前應該都唔會有防中消息
merino都唔係防中啦
同埋好似去阿記
我地高層睇中個d 除左onana都好似冇乜邊個係純防中
已經冇乜期望 如果簽到nico已經要還神
唔好加個哋字,你老母生得你蠢姐
Srooy
你個名有咩資格笑
見到3個字紅名以為係果隻老鼠
其實不如賣左FDJ 買zubimendi. 佢個位有d雞肋. 無防中真係搞唔掂 FDJ 雖然係勁 但都踢左咁多年 佢carry 唔倒巴條中埸 . 我覺得rice 配FDJ 應該會幾勁
zuba得唔得的 冇乜睇佢
歐國盃決賽頂洛迪. 唔差 但唔算好勁. 佢個價應該四五千萬倒 都算值 六號位黎講市面上無乜其他選擇 Onana 腳下功夫太差 應該踢唔掂巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞