[¡Campeones de Europa!]巴塞隆拿球迷討論區(531)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
幾時踢
等睇隊賤種西波幾時收皮
mnm3個都留唔撚住住
油王過左個qatar世界盃,用完隊波宣傳,好快就唔玩
d 廢閪球隊係咁
Nico 再咁拖似嚟唔到
其實成班膠層做乜鳩隊波咁嘅財政狀況根本每一單收購都應該有哂planning,一開頭買老虎仔以為係接利雲班,再差都做個輪換等上位,點知沙維又唔鍾意用佢,依家仲要傳賣去沙地
Fdj真係慘 之後比人拖糧延遲到今年先出就成日比人屌
年年都係媒體目標 唔係愛巴塞一早叫走
老虎成單野都極撚ON9
係咁撚惡劣既情況下咁急簽番黎 但xavi根本唔想要
老虎本身係巴西fit到仆街 大把球會肯比機會
同當年malcom差唔多 當初去意甲可能仲有前途
又係比我地呃完過黎轉手賣人地去剷雪
老虎仔應該去中型班企穩正選浸返1-2年先
依家仲要傳去沙地
🚨🔵 Al Hilal have approached Barça for Vitor Roque, as Saudi media report — he’s on club shortlist for this summer.

Vitor Roque and his camp have to decide what they want to do as Barcelona could be open to selling Roque.

It could be key step for FFP but depends on Vitor.
今日係咪無咁熱
on9又累人
前有malcom後有roque
老虎個朵喺巴西響過當年malcom唔少
如果去沙特=career ended
真係好撚賤
睇返啲料係等緊Nico say yes,所以日日都傳差唔多
萬一Nico睇完巴黎報價想過去我地直接變傻閪
今次我都幫唔落
大雨到仆街添
nico 唔係比面佢班fd,一早揀左其他球會
但焗到仆街
XAVI講過無諗過老虎會咁快黎
當初想比係巴西踢多半年先
ching做運輸?
尼馬人板 仲去巴黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞