[¡Campeones de Europa!]巴塞隆拿球迷討論區(531)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
其實唔係原陣
我地仲要無左兩件借將,直頭係負陣開季
冇埋68
懶叻 法迪番左黎
Fati傷追人
計返平均走1個 嚟返1.6個
細a 加閪亞 3m前鋒
仲有一眾b隊精英
呢隊閪波閪管理層, 隔離隻賤種猩猩如果當日揀呢隊閪波, 應該都係半季就賣去俄羅斯剷雪
去巴塞=career end
去巴塞已經ended
巴丐
Breaking legend exit confirmed
原來簽roque得30m係fixed
CatalunyaRadio : 巴塞隆拿已經與歷高威廉斯達成個人條款,但巴黎聖日耳門在最近幾小時向球員提出雙倍薪金的條件,這可能令轉會出現變數。

俾我都去psg
簽呢個真係唔知做乜
簽完先知佢唔識踢波
個陣講緊話10鳩幾隊有興趣買 因為兒巴諗都唔諗就話過黎
巴塞自己都出盡力宣傳 整勁撚多片歡迎
點知原來教練冇諗過用 加埋都唔知有冇踢左10場
嗰陣仲要窮閪過而家 都拎幾千個黎買佢
真係唔撚識講佢地啲理財
痴撚線
究竟個仆街管理層仲有咩柒事可以做
因為本身係巴西踢得幾勁
都係個句 vini頭幾年咪又係唔識踢波 又獨又鳩黎 賓周都唔撚想比波佢
呢d巴西仔睇你點教既姐
咪傻啦 美斯麥巴比尼馬 去完巴黎咪俾人唾棄 踢法甲踢壞腳 仲去
其實vitor都唔係想像中踢得咁少
上季一月過嚟都踢咗16場
俾人嘅感覺好raw, 成日控甩腳
姐係而家有錢都係會比班仆街敗哂

就咁睇真係以為佢係b隊
死阿狗跨區想問下洛基啲嘢
之前巴塞搞咁多嘢 又咁高調買佢
外面又講到佢係巴西兩大神童中鋒
點解用得半年就好似燙手山芋咁
又話借佢返巴甲 而家又話賣佢過沙特

半季喎 你買個當打嘅都會俾適應期啦
呢件得十幾歲 點解好似好驚俾機會佢咁

之前聽過話沙維唔鍾意用佢
但連費歷克都冇預佢
係咪真係廢到半年就要清
我睇咁耐波真係未見過會幾千萬買個十幾歲天才 然後半季踢唔起就急住清佢去三流聯賽
加埋先得300幾分鐘 仲要有時成隊已經等收工mode先放佢出黎
冇耐性就唔好用錢抽呢d巴西仔啦 玩番青訓唔岩掉番落b隊咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞