[¡Campeones de Europa!]巴塞隆拿球迷討論區(531)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
A4
A4 Fdj>刀>gavi Pedri
睇下刀同gavi今季仲會唔會大傷,會既又係賣得
Gavi
A4
暫時最優先係揀A4
球會前三賣波衫 Yamal gavi pedri
話賣呢3個既都弱智
大哥
Good bye
其實賣波衫嘅錢得好少落到球會到
睇死條傻仔做硬人球
去軌丫拿
波衫唔賣得
點同nike簽肥約
拿狗
七月都過咗一半

拿狗當初實牙實齒講到一定有嘅Libero同Nike筆錢去咗邊
https://x.com/FCB_nenn/status/1814017881165713915

我都有少少掛住保連奴呢類中場
而家d球員唔會再有自己風格 全部都戰術主導
以前真係個個球員都有自己獨立嘅一面
而家變左倒模咁
返正題 當年保真係癲 係中超仲可以進步左
但佢走左用20m買到維度 強化板保 真係好癲
而家好難再平入勁得黎即用到嘅球員
抵撚死,踢愛滋隊啱佢
回家吧
如果而家隊波有個維度/保佬類球員真心正
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Sergi Roberto and Barça are expected to part ways this summer 🔴🔵👋🏻

No agreement in place between Roberto and any other club so far, exploring options after several approaches.

He’s currently free agent, contract not extended. 👀
68踢咗咁多年,冇功都有勞
至少都有個farewell match呱
明明沙維嗰啲都要去到二十出頭,佩奧爾更加係23 4歲先上一隊。而家啲後生仔18歲就急住攤牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞