[¡Campeones de Europa!]巴塞隆拿球迷討論區(531)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
1:1 得未啊屌你老母
好撚熱啊今日
要nike簽deal先有 之前話想去美國踢preseason先簽
姐係冇八月頭都唔洗旨意買到人
真係分唔到西甲足總針對定巴塞盤數唔得
Very hot 🔥 💪

總之就hot啦. 問問問
日日都好撚熱
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Aston Villa include João Félix as dream target to replace Moussa Diaby! 🟣🔵🇵🇹

João has to leave Atlético Madrid with permanent deal favorite solution for the club, looking at best options.

Unai Emery likes Félix… and he’d love to sign JF but it’s difficult deal as very expensive transfer fee and salary.

🔵🔴 Barcelona remain attentive… but currently fully focused on Nico Williams then discuss other targets.

Which club should João join this summer? 🪄
簽倒先報啦
wow
真係 出咁多post
次次見到篤精就射出來 睇完就縮返入去
咪阻住人啦 等陣又拖到最尾
第9個係先天,應該冇得醫
巴啲轉會個底太花
日日睇住一模一樣嘅消息
FC Green lignt
同埋次次都係等approval 等green light、next week。
夏天睇少啲巴嘅轉會新聞個人會開心啲
最後1分鐘done deal, 點知又壞fax機
人地nico都擺到明想去巴塞 咁都簽唔到就自己抵撚死啦真係
勁唔勁
入好撚多波 應該係b隊前場最勁
睇球王片
做第二前鋒未夠班
做第三前鋒又太浪費
二十二歲又係要一定上陣時間嘅年紀
定位幾尷尬
3m 就一定抵屌
似係抽獎睇一年
下年放走都應該收得返7-8m
我地啲中場希望靠你啦泰亞高
https://x.com/BarcaUniversal/status/1815736322645954614
抽卡博中獎嚟講抵玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞