[¡Campeones de Europa!]巴塞隆拿球迷討論區(531)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
睇落似丹尼老母
正常下年六月
呢d其實係垃圾盃黎仲要得歐美
咪姐係之打洲際國家盃 人地仲要起碼有曬幾大洲
個隊西班牙 david silva juan mata cazorla都要後備
我16/7歲打完班際都冇女俾我攬
david silva絕對正選嚟
juan mata cazorla 法比仔就後備
勁到cls
lm
08 10佢係
12年要平衡埋翼擊 俾柏b搶左正選
數漏左法比 呢幾個去到任何國家都會圍住佢踢
係西班牙連必然正選都冇
仲未計torres villa兩個超強射手撞位
韋拿費托唔算撞位,韋拿國家隊會偏向左路
果時啲中場真係好撚誇張
都未計arteta連入選都冇份
唔撞喎
torres villa一齊出都好然勁
Villa最勁個位就係 佢明明係純射手 但可以做副鋒 可以做翼鋒 都keep到入球率 又做到拉空位
當年d報紙冇野搵野講 邊個勁人黎就話同美斯不和
尼馬個陣仲夾硬話佢都要打中路
最後尼馬美斯仲friend過打band
原來廿碼頒獎禮,第一個沖撚左上台,比人叫返落黎,要比教練上先,之又想第一個球員沖上去,比卡華查捉住左,話要論資排輩咁上

都幾搞笑
仲係更衣室影到隊友屎忽tim
但韋拿都係得第一季有用姐,但聯賽都入唔到20球,之後傷左成季就下滑哂
玻璃到試下比機會faya睇下有冇機會上位
11-12未斷腳之前踢左翼都幾好
faye真係要留 a4冇可能完整踢到一季
如果....如果....
當年早一年買佢而唔係買伊巴, 可能國米果場贏埋
講左有價好賣
玻璃屬性真係好難搞
連登賤種: 我撐德國因為卻狗!球會legend!
Nacho: Am I a joke to you
撐個僱傭兵都唔撐自家青訓one club man
不過算啦,佢地邊隊囉冠就會話撐邊隊,聯合國咁款
夠啦 佢同亨利都係買返黎衝歐聯,都做到左
唔係個個得嫁,你睇下利雲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞