[¡Campeones de Europa!]巴塞隆拿球迷討論區(531)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
真係一撚樣
對面射親都好撚靚
DKLM 因為條撚樣大傷
而家話要留哂inigo同eric仔
仆街上半季點算
之前外借果啲清唔清到?
依家咁搞法仲reg唔reg到人
牛高馬大玻璃到咁
最後機會,今季再傷超過1個月以上即賣
先唔好講教唔教得掂先
同隻賤種丹一樣搵季可以全勤先再講
Lenglet條撚樣仲有2年約, CLS架!
Contract expires:
Jun 30, 2026
屌。。。
仲以為拿狗今年搞掂曬之前巴老母啲屎
原來都未搞掂
有時又唔係佢唔想搞既
班仆街拎住份肥約 寧願坐都唔走 真係吹佢唔脹
netflix出左套野講上季西甲
話時話
我哋果套A new era係咪得前兩季?
鎖locker 龍門訓練 唔俾入canteen 要搞大把方法啦美隊之後仲扮乜嘢有人情味
懷疑deco攪事
好想知gavi同公主會唔會真係修成正果 係嘅真係巴塞/加泰之光
咁咩叫is decided ?
主席decided 完既野仲有得改?都未去到final decision 都叫decided 嫁咩?
費sir都唔用嘅話應該真係廢
依家止蝕好過

望下蝗嗰隻巴西幻幻
咁加維就冇得踢波了
有無得30幾先結婚然後掛靴
好似有油王想買
皇個隻仲好笑 前排巴西入左粒又吹到上天 仲話同YAMAL鬥
車尾燈都見唔撚到
首先要搵到人接先得架
大把人話土耳其仔勁過廿碼兩班啦
GULER就反而似D樣既
巴西個隻就真係j太早
富安迪在歐國盃四強擊敗法國前回應,「我幸運地能執教教練課程,我們教導這個世代的足球員如沙維、沙比阿朗素和魯爾,如今成為教練的昔日足球明星,我有幸能訓練史卡朗尼。」

原文網址: 歐國盃︱西班牙沒人氣主帥富安迪猛料無人知 世界盃冠軍教頭導師 | 香港01 https://www.hk01.com/article/1037990?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

原來fluente教過沙蛇沙比史卡朗尼
沙蛇上堂個時係咪訓左覺,同其他兩個差咁遠既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞