[¡Campeones de Europa!]巴塞隆拿球迷討論區(531)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
唔該拿狗賣屎忽 都要搞Nico 番黎
Rumours -> possible -> advanced talks -> 99% -> very hot -> in few days -> financial obstacles-> blows-> set to sign for xxx instead of Barcelona
拿狗: 20m nico, 得一可安天下
deco: 係咁不如買埋nico?
flick: ok! 支持!
拿狗: 不過nico太貴喇, 都係買olmo算啦
60m買nico, 其餘缺人嘅位置用撚曬青訓唔得咩
拿狗話簽到即係簽唔到
拿狗真係返屋企訓覺啦
60m簽個人都搞咁耐,仲要未必簽到
屌你又好似撚鳩美斯嗰時咁樣吹住先屌你條撚樣係咪有拖延症
Olmo好似仲貴
都係60M左右 所以買到olmo一定買到nico
除非nico人工開多olmo幾倍
唉屌你老母買個nico 都咁難
之前億億聲射撚晒落海
轟落去啦
未來5年唔洗煩進攻線
仲要西班牙幫你train好哂,融入埋個體系
拿狗簽唔到去仆街死得嫁啦,唔好再講咩重建
all in 轟落去nico已經成條西班牙+巴塞龍骨已經砌好
60m真係好抵deal
抖下啦 順便醫下個腦
Lamine Yamal's goal against France has been named as the best Goal in EURO 2024.

賤種PR唔夠力吹唔起比0咸
美斯細個都係咁
老鼠屎
關你地軌撚事咩傻閪老鼠

笑笑笑,地盤唔比著短褲,有冇綠卡呀

條中場仲有咩人未傷
光頭佬
Pedri
Gavi
FDJ
araujo
489要個童工踢足成季波
仲要叫佢落埋地盤
antony呢d傻閪都成億 nico 1億都應該有人買
西班牙體系+同yamal勁撚夾+可突破可入波快翼 22歲
真係諗唔到唔買既理由 真係寧願唔買防中都要買左佢先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞