[¡Campeones de Europa!]巴塞隆拿球迷討論區(531)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
大家準備好殘陣開季未
唔好話十幾歲天才
連免簽a米主力kessie 都係簽番黎雪然後賣去沙特
免簽反而易理解啲
見免費就要咗先
賣到錢有賺

但呢件都大拿拿30-40m
巴而家咁撚窮照計諗過度過好小心用錢先係
roque有31m add-ons
即係最高上到六字頭
仲要有條款係金球獎三甲
買嗰陣明明勁撚高調
Roque應該真係太raw
傳控同腳下功夫都未到巴之前嘅標準
睇fuck sir 會唔會啱用
如果真係raw到波都唔識控
咁又證明另一樣野 班球探都係垃撚圾
但上季呢度好多人都J到出哂血,同埋佢頭幾場好似都ok,但on99拎完牌停撚完之後就入左冷宮
eric同lenglet兩條撚樣完全冇news a4又傷
係咪又準備賴死唔走
再嘈聽日就宣佈同689續約
我到而家都仲係覺得佢可以慢慢教 除非佢開聲話要場場正選
未必既,
你諗下,

去巴塞,
同也馬 ,大戰 皇馬
新世代西班牙冠軍陣 VS 新銀河艦隊

去巴黎,
同傻丹 ,大戰 里爾,….?
雙倍人工定兄弟快樂足球
https://x.com/ManagingBarca/status/1816836854634762521

陰鳩公 已經番左去自己訓練
好似今日內就有結果 希望訓醒有好消息
唔知點解覺得佢會過psg
https://www.instagram.com/p/C943Owvg5zd/
係咪我錯覺
呢張有啲似小明

賠率分析:

Nico留畢爾包機會仲大過PSG..
🔵🔴⚡️ Barcelona’s stance has not changed: total priority to Nico Williams, no other signing will be activated until they get final answer from Nico.

Contacts took place for Dani Olmo but nothing will happen or advance until Nico deal is clarified.

Same for João Cancelo.
搞咁多都唔嚟真係以後唔洗嚟
成個轉會窗就係搞一單交易都傾唔掂
以前韋拿果d 未踢世界杯已經簽到, 尼馬果d 又係一樣
而家? 玩鳩malcom 同roque 仆街半年就玩撚完人, 之前追左幾撚耐? 而家話踢走就踢走,,屌你老母以前賤種比人笑鳩佢地荷蘭幫, 而家人地對d 後生幾撚有耐心, 一個又一個喺你巴塞手上搶返黎, 卡雲尼加...guler 呢d 發展都幾撚好

呢隊閪波幾時先可以轉返d 正常既管理層, 咪撚再用呢班垃圾名宿, 比個真係識管理既人做撚返啦dllm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞