其實fate系列應該點追? 係咪睇fate/zero先

470 回覆
15 Like 27 Dislike
老虛寫柒左Saber係官方確認
FZ 同FSN saber根本兩個人黎
所以FZ先被官方當係平行世界
老虛惡趣味咁都好吹奏
https://m.gamer.com.tw/forum/Co.php?bsn=9009&snB=113845
https://zh.moegirl.org.cn/zh-hk/亚瑟王不懂人心
Zero > UBW > HF123

咁點解saber要打聖杯戰爭

呢?
老虛寫柒還寫柒
saber性格係咁架嘛
*講做王後悔個件事
個性格咪就係老虛寫柒既地方
FSN Saber立場堅定,要得到聖杯改變國家命運
由始至終都係為國盡心盡力
亞瑟王不懂人心就係講為左國家佢可以做一切事,即使泯滅人性
邊可能會好似三王會咁比人問到口啞啞
樓主呢po威水
studio deen個啲舊都算啦
UFO出既點都睇哂佢啦
睇緊ubw 真係易明好多
起馬凜一開始就向士郎解釋咩係聖杯戰爭
令印有咩用 同埋從者 御主之類
zero一開始就彈一堆人出黎 講d術語完全唔明
要睇到第4集先開始慢慢理解發生緊咩事
不過歌黎講 zero正d
首ed次次都會聽哂
https://youtu.be/M1Fv2Jy19jE?si=_vHh-rCmPC7ePySj
Zero係認真打聖杯戰爭
FSN只係溝女順便打仗
法術打鬥都ok
好似芙莉蓮個d咁
Fate線saber同士郎,就住捨己為人互屌
見到fz saber咁柒,實屌死佢
連戰力都nerf埋,明明平A刀刀魔放,壓住大狗打,fz同迪爾姆德55波
無睇 deen 版?就咁一嚟就睇 Zero 會唔知做緊乜
Fate線冇其他選擇下,都推薦睇
其實skip咗學園戰&caster戲份,就係fate線
劇情係通順
只睇zero,其他可以唔睇
Fate線就係講saber不後悔,只係既然自己盡力都係滅亡,就搵其他更好嘅人做
同埋saber係高潔凜冽自信強大,唔似大部分acg女主,喺道場閉目正座嘅saber,先喺正版
Fsn
Saber:我前一戰除左金閃閃無敵手
Fz:
個個單打都打唔贏
御三家同你講聖杯戰爭只係遊戲,呃水魚幫手實現第三法,多謝佢哋認真打
下zero第1集已經交代咗啦
樓豬你睇到呢個位瞓著咗定點
你睇完zero明晒d背景
再睇ubw梗係知發生緊乜事
真係我嘅入坑順序

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞