初嚟日本 俾老師叫死返香港 日本唔歡迎垃圾

711 回覆
167 Like 3210 Dislike
港蝗
好多人講下就做架啦,你呢啲好威脅完人再話講笑有咩分別咁大個人都唔知咩係聽者有意?
指佢喺唔適合嘅場合寫唔適合嘅野
個阿Sir自己敗走就證明係佢個人燥狂啦

同學生嘈到自己冇做

就算樓主你本身多少都有啲搞事,我就唔信成間學校都咁搞事
又係做AA ,同之前大阪班雞蟲一鳩樣
上連登都係攞 noise 諗住之後搵生意多
睇到都尷尬 好似d小學雞做功課鳩作句子覺得自己好風趣咁
祟日撚癲到日本國安法級以言入罪
樓豬已經成為思想犯人
日本見工呢多數都係掉轉嘅
多數都係見工講到自己乜都識做
俾人請咗之後就乜都唔識做

之前返工見到幾個假仔話自己識講英文
仆街返工嗰日聽到佢同個鬼佬係咁講how are you
語言學校係好多奇怪撚,例如樓主
我覺得果個老師係正經認真撚黎,遇著樓主同個美國佬勁慘
唔好怪點解日本人排外,遇到樓主呢啲奇怪人好難唔排外
唔係崇唔崇日問題,30幾歲人都咁柒去到邊度都會影響香港人
如果老師係大陸人風向就係老師玻璃心
這就是連登
低等人類真係
所以就係話上面條友

interview果啲會唔會零包裝答鳩嘢
成隻支那蝗咁
娶到架妹都當成就
佢嘅行為喺講緊喺唔適合嘅場合寫唔適合嘅野
其實主要係擺左個主角係日本老師
如果係我係寫娶李嘉誠個女 可能結果唔一樣
真 本身日本出生嘅日本人點諗關樓主撚事依家人地一出世就係日本人 人地想躺平過世都吹佢唔漲

但你一個中國香港人過到人地國家 人地想你有貢獻都好正常姐
30歲人作文都咁on9
叫你躝返香港好正常
你影衰晒香港人
原來係同一班人嚟?
唔怪得之啦,same pattern
上連登都識開返個9upmode
如果做乜都鳩都可以生存到3張野都係佢本事
好撚肉酸,唔同意你就話人崇日
睇你IG 不了
不知所謂。
真係度度都有垃圾,垃圾唔會明自己係傻鳩,仲以為好撚型,社會敗類
間尺打手
Head teacher 講兩句叫佢睇人依家唔係嗰個家長都接受到corporal punishment
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞