初嚟日本 俾老師叫死返香港 日本唔歡迎垃圾

711 回覆
168 Like 3231 Dislike
推測你學歷低=我自豪自己學歷
我真係跟唔到你咁跳脫嘅思維

純粹係覺得你連基本嘅邏輯思維都冇,睇嘢全部都係睇表面,但竟然對自己咁自豪,咁自信仔

覺得你有d可悲即
你推斷我學歷低,叫我少啲亂嗡 要去進修就得。

我推斷你自豪就唔得,你好霸道喎

跟足你玩法㗎啦喎
我同你嘅分別,就係我嘅推斷係有論證論據

因為你嘅邏輯混亂,推測你唔識運用critical thinking,從而推斷你冇讀過大學

相反,你嗰啲根本就冇論證論據,自己假設就當係真

你個思維模式同樓主一模一樣,甚至可以憑呢樣嘢推論你係樓主嘅分身

Anyway,聽朝要開早會,遲啲再同你玩
LM
甚至可以憑呢樣嘢推論你係樓主嘅分身

咁都比你發現到 你唔做差佬真係嘥料 啲賊實比你捉晒 奇案都會比你破埋

我認輸
老實講 睇得出你自卑 講野自相矛盾
蠢就認啦屌
遊びたい→ ○
遊ぶたい→ ✖︎
A&B同學咩國籍?
遊び心ないやつだな
日本有唔少呢類人 佢地都係打份工心態 機械人黎
所有野最好smooth咁去 全部標準答案 唔需要特別
佢又可以用同一個mode去完成佢份工
你突然掉佢一個石仔 佢會覺得你想kick佢

就好似去餐廳食野 佢好撚行咁問完 個客又好撚行咁答完 全部好公式 但服務你果個就最撚舒服 唔洗煩
你突然走個唔識日文俾佢 日文唔太好既 佢個表情都唔同左啦 一係又要就番你 要講清楚d講慢d 令到佢地好困惑
肯交戲就俾個笑容你 你個呀sir唔交 覺得自己老師係上位 你香港人自然覺得自己俾左錢係皇帝
你係呢到Po就緊係連登仔先係皇帝啦 仲要係崇日連登仔

ps 日本社畜
又用日本人唔會變通嚟偷換概念
唔妥日本個民族性唔會改變樓主玩膠嘅事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞