初嚟日本 俾老師叫死返香港 日本唔歡迎垃圾

711 回覆
167 Like 3210 Dislike
幾十歲人仲咁柒
成個智障小學生咁
打篇文都唔知你想表達乜,原來係靠連登宣傳個page
廢撚到
樓主係lihkg講真話,預咗俾班留港撚插到pk
以後個老師睇香港人就好似我哋睇啲淨係諗住落嚟攞身份證同呃福利嘅蝗蟲咁
Long D過一排 應該有
不過我都唔輸蝕
個期可以唔send message, 幾個星期先講一次電話
最後long D完都係覺得最愛都係大家
佢之前冇拍過拖 所以我都預咗會佢cheat 搵下佢自己想要啲咩
笑死
有咩咁特別要分享出黎,呢D係D幼稚行為
香港人奴性唔重,但走去一個奴性重既國家,想人地接受自己既價值觀。
其實無問題,但你要串撚柒柒咁叫人地咪撚再奴性?
你知唔知如果佢寫嘅嘢比普通日本人見到嘅反應會有幾反彈?
喺日本人眼中樓主每一樣嘅所作所為其實而家係代表緊香港,唔通你見到某國人大大聲係街講國唔排隊你會當佢係一個個體而唔係果個民族?
你係咪想所有香港人留學生都係日本人睇唔起
如果樓主係10幾歲既靚仔 寫呢啲都還可以接受 但30幾歲仲係咁私底下諗咪算 寫出嚟交功課為乜
作為外來人,思想同日本人背道而馳
仲要大大聲講出黎挑日本人機
屌佢以為自己係邊撚個?
真係一隻極度自我中心嘅支那蝗蟲
好正
我撐你呀,

我都想學日文,

娶個靚嘅爆乳日本妹呀
樓主以為自己好chill 仲post 上連燈哂命
個老師發脾氣又係另一回事啦 但講緊樓主都30歲仲好似d小學生咁寫埋d天真爛漫野 交功課呢啲不嬲都係寫d體面野 比老師收貨改完就算架啦 樓主講呢啲嘢同frds講就得 點會可以寫出嚟當功課交
你老母晚晚畀我中出啊

我講笑㗎咋

比你畢業係想你快啲躝 咪撚搞亂檔
其實個阿Sir無屌錯你
你覺得好好笑好好玩
實際上得你一個笑得出

即係新移民黎到香港作文
我想叫雞唔洗錢
快d拎到公屋綜援唔洗番學番工
好似阿佳哥咁日日都係食訓同打機

屌你就應份嫁啦 真係無話錯你 垃圾
樓上嗰啲係咪黃上腦到short撚咗
我的志願只要唔係做犯法事就無得judge 架啦
而家係學日文唔係思想教育
成年人返學都係求合格求分數求砂紙
都唔明老師有咩好嬲仲要侮辱人
佢根本就唔適合教書
成單嘢,就係樓豬寫咗老師嘅夢想出嚟
我覺得樓主冇問題wo
不如問番老師 你30碎時個夢想係咩
支持去我個間讀
大部份老師都幾好其實

不過係有一兩個認真mode
你唔尊重人在先
而家老馮要人尊重你
我老母收左經
中出都做唔到我爸爸
你直接舉例點類比啦
少廢話啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞