初嚟日本 俾老師叫死返香港 日本唔歡迎垃圾

711 回覆
167 Like 3210 Dislike
弱智仔 好幽默喎
但係美國同學世界真係咁
我係唔係要寫夏目漱石 等我背書背到死死吓
樓主咁寫咪同啲大陸新移民想搵男人結婚攞香港身份證一撚樣
抵你俾人屌啦柒頭
我平時啲功課 用”如果可以”造句 如果可以校外活動我想去夜總會 如果可以我想搭直升機去旅行 如果可以,我唔想返工 如果可以我想同有錢女結婚唔使做日日去玩 :P

好撚尷尬
十足十啲band3學生寫完覺得自己好敢言咁
仲要話自己成30歲人
真心唔係真係想學嘅就咪撚去啦
樓主呢啲唔撚識尊重人嘅真係好難頂
擺上嚟覺得自己好有型?
個老師回應係好正路
樓主分唔清妄想同夢想
嗰個老師都戇鳩, 原子彈一唔係佢掉, 二佢本人都反對掉, 三係佢其實最支持二戰後日本保住天皇制度
做乜鳩
樓主似黐線佬
我的夢想原來要有固定答案
寫做日本首富都俾人話妄想

乜都話ban話妄想 咁點算叫夢想
真係廢物
你算好啦
去中國讀書然後寫東條英機好偉大你應該返唔到嚟香港啦
人哋算文明
咩叫唔想學
人地黎學grammer學vocab
依家佢又唔係用中文答
又唔係寫埋d敏感野
你理得佢寫乜春
以前英國讀有個Rhodesian教physics真係打鳩學生
不過都係好離譜先會平時幾好人
佢係Rhodesia軍隊開直升機
淨係教你字唔教你點做人又話人教畜
淨係教你讀書唔教你點考試又係教畜
見你學極唔識都唔督促你又係教畜
見你成劈爛泥咁屌9你又係教畜
喺香教書真係好難做

然後宜家你就叫人教你嘅書就得架喇其他唔駛理
屌你啦,俾你揹住呢間學校畢業嘅名,揹住由我教出黎嘅名,出到去又成架自走炮咁不斷講埋d侮辱人嘅說話呀?
Lm
樓主成三十歲成個初中生反判期咁
個美國同學都係駁屌果種
人地奧本海默都遲好多先上到

同樓主應該好夾,兩個都零讀空氣能力
不過佢應該美軍?日本佬唔鐘意都吹佢唔漲
你條垃圾收皮啦,影衰哂香港人仲以為自己好撚有趣,咁撚厚面皮叫人follow ig
想做kol?收皮啦
擺ig都係想出名姐
Don’t make stupid famous
真,自由作文係咁架啦
是但9up d野,主要都係練文法同生字
同埋嫁富婆有咩問題,你個美國同學介紹麥克阿瑟就真係過分左d既
手粥就係反叛所以入晒去坐囉
都係我地連登仔最尊重中國正苦
個阿Sir掉書同佢爭啲開波
你覺得唔敏感啫
你寫到新移民落嚟攞著數食你哋國家啲女咁
同啲支那蝗蟲無乜分別
咁佢而家事實係trigger到人band 3仔
on9,
你就算係新XG人,雙非父母既蝗蟲仔,讀親中左校都好,
咁寫法一定記大過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞