初嚟日本 俾老師叫死返香港 日本唔歡迎垃圾

711 回覆
167 Like 3210 Dislike
屌 我笑左
個個軍佬又真係有d似亞力菇
得中國香港最歡迎垃圾
唔洗學本地語言 唔洗有專業技能 唔洗有生產力 貼埋福利俾人黎拎身分證
中學嗰陣寫嘢癲過樓主十倍,重做作文超過200次
dse作文5**90分 有時寫鳩嘢係練到文筆同創意,但30歲嘅話寫嘢就要睇場合囉
你都唔好得去邊
攞麥克阿瑟同拉登比
咁多人屌樓主
個老師係語言學校嘅日本老師黎, 唔係中學老師, 唔係人生導師, 佢嘅職責只係教語文, 唔應該逾位 judge 人地篇文嘅內容合唔合乎道德 (除非係戀童/恐怖主義呢D對他人有危險嘅內容, 咁就要通報警察)

樓主唔係小朋友喎, 個老師唔respect 樓主嘅作品內容同意向, 仲咁多人撐
咁就唔同講法,唔係既話醫生打工仔真係唔係話特別搵得多
大東亞共榮圈種姓

腥港人應該同日本人同級,之後到泡狗支那人同班東南亞奴隸
13歲都仲可以覺得佢天真爛漫
30歲仲要講出嚟話畀人聽真係勁on9
咁既po都推到19頁
發現祟日撚真係好有意思,少少野就上綱上線
恨不得跪低同個日本阿sir道歉一樣
你地人身攻擊,亦唔見得有幾上流
台港混咗咩血
用”如果可以”造句
如果可以校外活動我想去夜總會
如果可以我想搭直升機去旅行
如果可以,我唔想返工
如果可以我想同有錢女結婚唔使做日日去玩

本身樓主考巴士個post都有追佢啲文,覺得幾好
睇完呢個post同埋佢IG覺得佢係自我撚
係咪覺得要做啲嘢證明自己特別
唔太理人感受,啲story放埋啲學生樣出街
祟日撚自己日日睇動漫好意思話人幼稚
人地教語言嘅同時都教日本文化
人地文化就係重視團體,認真工作貢獻社會
作為外來人唔尊重人地文化,想食軟飯做寄生蟲
到底係邊個唔respect邊個?

已舉報商業宣傳
請大家善用不推文
純好奇
Ching你女朋友有冇出過軌
架妹出軌真係當食生菜
揸咩26
個個女人話飛機哥唔比贍養費佢
佢地d私人關係 關我咩事咩
仲要三更半夜打電話黎話我都有份害死佢個仔叫我俾錢

個個女人個仔又唔係我既,佢仲騷擾埋我老婆
話我地係殺人凶手
揸緊Cub仔同SR
呢個post露底啦,又係賣ig
你同中國人有咩分別
佢自己on9佢嘅事
但佢嘅行為同思想令香港人蒙羞先最仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞