初嚟日本 俾老師叫死返香港 日本唔歡迎垃圾

711 回覆
167 Like 3210 Dislike
啲有錢女見到你講野咁柒點帶你見屋企人
寫隻字都柒過人
你要溝有錢女 又無個人修養
你英文好好可以講到Native咁?
失礼ですが、喺普通日本人眼中,你只係一個連普通話都講得唔好嘅中國人
你想溝有錢女 首先你令自己個人有樣野可以見得下人
香港人剩係得錢 好多人連基本尊重都唔識
可能你會溝到普通窮日本妹
但有錢女一啲都唔在意香港人啲錢
你要娶佢哋,首先要過咗佢哋屋企人個關先
你都成30歲 講嘢仲係咁幼稚嘅話
我諗佢屋企人傳統少少嘅都未必可以接受到你呢個年齡同中身嘅差距

利申 架妹女朋友全個家族做醫生
唔只日本,向社會生存,約定俗成好多野唔做得要扮正常人,好多嘢唔犯法,煩到人咪會唔做,日本人就係最討厭麻煩到人,樓主頭幾句就話自己30歲以為有優越感,去到日本做完啲on9野最多咪拍拍囉柚走,就係依啲撚樣搞到日本人咁多限制外國人轉個頭走佬咪得囉邊有責任,又唔見樓主揸架巴士衝落山好撚型添
屌得好
本身都有睇下樓主d po
呢個po露哂底,以後只會睇下佢有幾小學雞
自我中心社會垃圾不分國藉 永遠只會覺得人地錯唔諗下自己
引左嗰真贏家岀黎
連登不嬲係蝗二代為主,你有咩錯覺以為多數user係純種香港人
不過好在係日本老師
發生喺香港留言就全部都係香港教畜不意外
係日本發生已經好十萬倍架啦 試下係香港
如果係真,真係有資格屌,日本人階級觀念仲係好重,你識答地鐵已經唔合資格
點解咁多負評嘅
大阪andy之流
份功課睇到好尷尬
當你同老師好frd底都唔會咁寫啦,玩鳩佢咩
A同學係咩人
要玩屎咁痴線
你見佢乜鳩都先屌人崇日撚就知
定位就係 在日香港人清泉
原來係曬命
Grammar 又錯 遊びたい呀
日本做醫生都唔係搵好多
除非你條女屋企係開醫院唔係打工仔
樓主重點只係想話比大家聽佢有個日本老婆
家柄肩書学歴財産
全部都冇想搵有錢女
牛郎起碼都有把口
樓主三十歲人仲成嗰小學生on9仔講嘢唔識場合
同意
而且本身佢咁多post 都留名睇
覺得分享下日本留學/ 生活
應該幾多人想知普通人係點過
因為youtuber 成日離曬地
但點知原來呢件又係想做KOL
份人又咁on9
個軍佬無出亞力菇咩?
唔知佢屋企搵多唔多
佢全身名牌 都係屋企人送
佢屋企人開專科診所,係一座building
個陣讀左三個月
對唔住
做大手營業課長可能仲多體做醫生
不過成個家族都係做醫生開間醫院都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞