(青春/甜)《一個書生既Player故事》(3)

958 回覆
216 Like 11 Dislike
好,又經歷千辛萬苦終於都開到第三個Post

再一次多謝追咗文就黎半年既讀者!

你地真係好癲狂

無你地我寫唔到咁而家

如果鐘意既話俾個正評我等我開心下啦

第一次入黎既朋友,呢個故係前傳,順序請先睇大學故 多謝合作

追PO請按:

(甜)一個普通女仔既大學故事
https://lihkg.com/thread/33005/page/1
https://www.shikoto.com/i/Ejg

(青春/甜)《一個書生既Player故事》
紙言:https://www.shikoto.com/i/Epa
https://lihkg.com/thread/123019/page/1

(青春/甜)《一個書生既Player故事》(2)
https://lihkg.com/thread/265336/page/1
我主動走埋去水會既Booth,身高約165既黑色連身透視裙姐姐一見到我就行埋黎,搵對手撓住我,仲請我食波餅,好彩老納見多識廣,無因為咁而暈晒浪。

「Hi,係咪想報水會O Camp呢?」

「你地個Camp有咩玩嫁?」我又問返同一條問題。

「我地係全City最好玩既Soc,係去長洲搞,叫得水會,緊係會落沙灘玩水~而且完咗O Camp我地唔會係Hi-Bye Friend,會Keep到不停Re-u,有好多船河、獨木舟、Party,無一個Soc好似我地咁。如果你鐘意玩水上活動,一定要報呀!」

我終於聽到有Soc玩既野係有D唔同,不過就算一樣我本身都打算報名。

「好呀。我要報名~」我無多作考慮就話報名。姐姐放開手,俾咗張Form我填。

「你似係早有預謀黎報我地O camp,識貨呀。」

「緊係啦,岩岩問大O啲人有咩好玩既O Camp推薦,佢話水會出名玩得癲,岩晒我。」廢時陣間又話Waiting list,要Sell下自己R下分先。

「講得岩阿,睇你個樣都知你玩得。 Btw我叫Cammi,係Yellow既組媽。」

「叫我書生啦。」

佢摸一摸我既手臂,帶點淫盪既感覺話:「睇你個身形,都似做開運動喎!你係咪打開籃球嫁?」

「好眼力!我真係打開籃球既。」

「Eric你有腳同你一齊打籃球啦!」Cammi對住格離一個身形同我相約,即係身高近180cm,手腳都有啲老鼠仔,正常樣既Eric講。

Cammi:「你咁靚仔,身形又Fit,唔做Model晒曬啦!實好受Dormate歡迎~」

「邊有咁誇張。」我忍唔住笑咗,咁都好意思講得出口既。R水吹R到傻咗?

突然發現佢頭頂有啲頭髮亂咗,我話:「唔好郁。。」

跟住伸手幫佢輕掃佢既頭髮,打理返整齊。再摸摸佢個頭抽下水。

Cammi有啲反應唔切,有啲怕醜唔知講咩好。

「岩岩你個頭亂咗,幫你整返好啦。」我對住佢痞痞地笑。

Eric望到我幫Cammi整頭髮,係度忍笑,感覺佢都係成日食女既同道中人。

習慣咗添,好似唔小心Flirt咗人。

「幫你影張靚仔相先。。」

「等我地電話,會通知你幾時第一次Gathering嫁啦!記得O Camp前留返D日子俾我地出黎玩阿!」組媽Cammi話。

水會好似少D人報名,唔洗入Waiting就有得玩。

突然有許期待O Camp。

行晒所有Soc,再上去Hall Tour咁就行完呢條木人巷。。

我想講本身分幾鐘可以行完既路程,行咗我個幾鐘。

就好似嘉年華一樣。

周圍都係唔同Soc既Poster,有人染髮染到五顏六色,有人返學著住頹T拖鞋周圍行。。

大學俾我既第一印象好Free,比起中學既人更加有活力。

不過凡事只睇表面好易中伏, 所以有三年時間俾我去體驗大學既生活。。
「江柏琪。。你今日返去點呀?有無報O Camp呀?」我問江柏琪。

「學校D人好Nice呀!好似幾好玩!D人話O Camp好Chur,所以我淨係報咗一個大O咋。。」

我鬆一口氣,好彩江柏琪都會玩下O Camp。

「我都報咗大O,不過入咗Waiting唔知有無得玩。所以報多咗個水會,超正喎,睇片有得去沙灘玩。」

「仲有呢。。我報咗名Reg hall。。」江柏琪話。

「點解呀?」咁咪即係要搬離我屋企既意思?

「咁當初你屋企人話去意大利兩年幾,而家都差唔多時候。我都係為未來既住宿準備下,我唔想遲D又要返屋企住。。」

「又唔早D同我商量下!我屋企人都未有消息,你隨時住多年都得,唔洗咁急報Hall啦。仲要一個Sem又俾幾千蚊。」

「我無諗呀,係今日行Reg Day見到有得報Hall,咪報埋。況且要抽都未必有得住啦!」

「俾你激死。」

俾江柏琪提一提,等我打個電話俾呀媽問候下先。

「仔,做乜咁好打電話黎呀。」

「無呀,岩岩入大學注冊完,見無野做咪打俾你。」

「你係咪唔阿錢洗?我陣間過數俾你啦。」

「都係嫁,要交學費。」我都係唔好轉彎抹角:「Btw,我想問你地幾時會返黎呀?都就黎兩年。」

「你講返黎住?其實意大利真係幾好住,係熱咗少少,有D唔想走。哈哈哈。但係婆婆呢排身體唔係咁好,我諗唔可以移呢住啦。」

「哦。。咁即係幾時?」

「無咁快啦,老豆搞埋D返工野都最快都要聖誕先返。Firm咗再話你知啦。」

「明白。。小心身體呀!」

「乖。拜拜~」

屋企人又真係就黎返。。

江柏琪仲諗得遠過我。

唉,借來既時間總係要還的。。

同居既日子係會完結的。

不過我無同江柏琪講,反正佢都報咗Hall,如果真係佢真係有Hall住,咁都要去適應。。

係佢搬走之前,我又幾時先搵到個好機會同佢表白呢。。。
書生大學淫賤之旅開始了
書生
唉,對的人不會要你等
留個靚名
加速加速
我覺得KPK似係會報細O,只係想識一齊上堂嘅同學
MK poly 大O唔啱佢
唔寫得KPK
一定要放過KPK
書生入到ocamp仲會記得江柏琪咩
我覺得KPK似係會報細O,只係想識一齊上堂嘅同學
MK poly 大O唔啱佢

留名

agger

agger

梓柔好酸
一路有追開,但我已經唔記得左小學果條女叫咩名
btw佢係咪入左ivy
btw佢係咪入左ivy

林書生無佢FB唔知喔
唔捨得KPK
btw佢係咪入左ivy

林敏兒

agger

梓柔好酸

我只係炮灰
我只係炮灰

好似蝗語黎 當我無講過 sor
我只係炮灰

好似蝗語黎 當我無講過 sor

我想屌妳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞