(青春/甜)《一個書生既Player故事》(3)

958 回覆
216 Like 11 Dislike
「書生,你可唔可以借Note我睇?」靜宜問。

「喂,落堂一齊去Cammi hall hea陣?」Parsons問我。

她走了。

空盪盪的房間來提示著我不是在造夢,江柏琪的離開是事實。

沒有了江柏琪,我又變回一個人的生活,大學的同學便變得格外重要。

花了更多時間交際應酬,整天就是留在大學的範圍內東行西走,無論是大學專題報告還是Re-u聚會我都不會推搪,我需要用忙碌去填滿我的空虛。

I am still a "perfect" person.

在外人看來我依然是如此美好。

然而,我知道,沒有江柏琪在身邊,我的心靈是不完整的,我沒法強迫自己去適應。

對我而言是真正的愛情,我因你而快樂、完整、進步。

這種失戀的後遺症比起什麼事情都更失落。

愛情一向是不需要兩人同意就能分手。

更何況--我跟江柏琪真的有過愛情嗎?

大概一切只是我的自欺欺人?

從頭轍尾都沒有愛情成分的存在,只是我的幻想?

我倆就是房東與同學的普通關係。

對你而言,我是什麼呢?就是隨便一句「I Quit」便拋下那麼無所謂的路人嗎?

短訊也由每天變成偶爾交代,我離你的生活也愈來愈遠。

我無法知道你的生活。

我懷疑這兩年多的一切。

或者,真相是,所有美好的回憶都是假,都是由利益堆砌出來的。

我想不通。

但我相信,時間會告訴我答案的。

總有一天我會知道真相。
其實樓主係咪識我

唔識你喎

啲劇情同我現實match

share下 咁識玩
忙碌都解決唔到書生無左江柏琪個種空虛寂寞
睇個勢跟住就係瘋狂食女
忙碌都解決唔到書生無左江柏琪個種空虛寂寞
睇個勢跟住就係瘋狂食女

同埋有種feel
覺得書生應該會瘋狂食左一兩年之後
偏偏就撞到江柏琪
而江柏琪可能就係hall既影響下變埋player
然後......
一個鍾意既人 留左係自己身邊咁耐 又離開左
的確係好難放低
而且書生為左江柏琪都乖乖地唔食女
的確係好難放低

不要再說了
的確係好難放低

所以妳都好慘
其實樓主係咪識我

唔識你喎

share下 咁識玩

Pm me
其實樓主係咪識我

唔識你喎

share下 咁識玩

Pm me

In 黑洞
的確係好難放低

所以妳都好慘

唔好講我啦 係書生既人生入面只係過客
寂寞在流動 某些真的假的夢
滲在午夜裡隱隱的痛
各有各苦衷 無論猜中與未中
各有各用意 各有各不同

但願是場夢 對你當初的心動
我自有辦法 抗拒認同
然而全無用 投入所有已斷送
我再笑著痛 你也不懂
滲在午夜裡隱隱的痛
各有各用意 各有各不同

我自有辦法 抗拒認同
我再笑著痛 你也不懂

睇到好sad
滲在午夜裡隱隱的痛
各有各用意 各有各不同

我自有辦法 抗拒認同
我再笑著痛 你也不懂

屌你老木
滲在午夜裡隱隱的痛
各有各用意 各有各不同

我自有辦法 抗拒認同
我再笑著痛 你也不懂

因為要留係屋企做看門狗,所以我當初係無申請到Hall。

雖然無Hall住,但我成日都上去Cammi個Hall度玩,係Common煮野食好、打機好都熟晒駕步,去到佢果層好多人都認得林書生呢個人既地步。

唔洗好似江柏琪咁住Hall,我都可以有Hall life。

今晚佢地層搞酒局,早已叫我帶定衫褲過黎屈蛇狂歡一番,亦係我第一次同佢地Hall既人飲酒。

Parsons、Eric、Nancy、Cammi個Roomate Candice都係度。

靜宜、阿東比較文靜乖巧既類型,就唔加入係我地既酒局範圍了。

凌晨一點,我地係Cammi房食完宵夜,就響Common開壇作法。

「喂~Samson,咁遲嫁你。」Cammi同佢層之前見好高大串疾疾既男仔講,原來佢叫Samson。每次Cammi見到佢都好開心,兩個係度疾黎疾去,有D好朋友既感覺,老毛病又發作,我又會諗,唔知道佢地係咪SP呢?不過要講SP,隨時都係Play boy Eric先啦。

「好早啦,啱啱起身,而家黎飲早茶。」

「飲早茶,Oh my god。」Nancy話。

Samson關上房燈,開咗個Bar枱燈,播住Like a G6,替我地斟好晒酒:「黎啦,我地用Shot黎開始。」

在場既人都拎咗杯Whisky 乾晒。

Nancy唔知規距,係飲得最慢既人,所以我地立即罰佢飲多Shot,組女都無情講。

好彩我一早見識過飲酒既情境,無中伏。

其他人陸續黎到,都有唔少其他層數陌生既臉孔,來不及認識佢既名字,我地以酒相敬,識英雄重英雄。

我地用大話骰黎熱身。

「十四個三。」

「十五個三。」

「十八個三。」

「開你。」

「咁都開,我幫盡你啦。」

「十七粒。」

「飲啦你!」

到開始微有醉意,Eric提議我地轉Game,玩擲骰加撞機,咁可以飲得多啲又快啲。

因為唔洗用腦,Set晒一至六有咩罰則或者玩法,只要擲骰基本上你點都要飲。

「一!自己飲。」我找咗數先。

「二,你飲啦仆街!」頂,又係我飲。

「一!」「二!」「三!」「三!」

「屌,你做乜跟我!」

「飲Shot啦你!」
飲到醉醉地,大約四點,有D酒量無咁好既人已經偷偷地閃咗人,得返大約十條鐵膽係度。

「書生,你都幾飲得喎!不概係我既組仔。」Eric同我對戰完一排,不禁讚我。

「邊有,你飲得D。」Wing Wing地既我都不忘謙虛下。

「我差唔多啦,抖抖先。」我講完就返房訓休息下。

佢地都好好人放我走唔迫我飲到訓係地。

「仆街啦,陣間我地咪無床位訓。」Eric話。

「你洗乜訓床呀!訓梳化啦你!」Cammi話。

「仲講,找數先啦你!」Parsons好醉下,個痴線佬拎住杯酒係咁隊向Eric灌佢飲酒,笑死我。

入到房我見到Nancy同Candice已經熄埋燈,係床度訓緊。

Nancy貼牆訓死咗,咁我當然係訓Candice格離。

係Hall入面真係無分男女禮節,仲要醉咗更加無人會指指點點,可以好放心咁訓係一個女仔格離。

Candice入房之後除咗個Bra(剛剛飲酒見到有兩條吊帶),佢著住吊帶小背心,成個Gap型望到晒,傳聞有34D,仲要飛釘。加埋鬆身超級短褲,攬住張被,鬆身短褲走晒光,見到佢成個Pat Pat咁制,好白好滑,J死我。

我訓係佢格離,不禁忍唔住不停偷望佢,好邪惡,我好想摸佢。

我好似打擾到Candice,嘈醒咗佢。

佢轉身,飲醉酒既佢臉帶微笑,睜開雙眼同我對望。

我地塊臉相隔唔夠20cm。

佢對眼好似識笑咁,每望佢一次,都好似勾引緊我對佢獸性大發。

我鍾愛姐姐。佢地係性上面對我黎講既吸引力係好大。

其實我同佢交流一向唔多,可能我係獨立個體,就算飲酒無特別留意或者照顧佢,係好正常打招呼或者一班人一齊係房Hea既關係,連電話IG都無加到。係有時會昅下女。

我無感覺到佢對我有興趣,所以佢會咁樣對我笑,我都有點驚訝,可能係飲咗酒傻傻地既關係。

我個心卜卜卜卜咁跳,竟然有啲心動同熱血沸騰既感覺,細佬都開始變硬。

要錫定唔錫?

未來得切去考慮,我同佢已經好有默契咁錫咗。

由一開始蜻蜓點水,好快就已經錫到難分難解。

Candice既吻功不錯,我地既舌頭互相交纏。

Candice既身體開始扭動,隻手Cool住我條頸,我則攬住佢條腰。

飲咗酒之後好似特別渴求、放縱、熱情,可能因為佢關閉咗大腦既理智份子,一時間會忘記顧慮,想做就做。

我伸手向上,隔住件上衣撫摸Candice既乳頭,瞬間變得堅硬,好大好柔軟,我好粗暴咁揸住佢對奶。

我拉低佢件衫,令到乳頭曝露於空氣當中,我吸啜同舔佢既乳頭,佢抱住我個頭微微呻淫。

Candice反攻,佢好淫盪,拉低我條底褲,一野就含落去。

仲含到雪雪聲,當正係側跟既Nancy透明。Nancy訓到豬咁有鼻寒,暫時安全。

「阿。。」佢好Chur,野野用力吸到真空既狀態,俾佢吹五分鍾已經有想射既感覺,不過我忍住咗。

我伸手落去指插Candice。

兩隻手指既抽插似乎令佢好滿意,水如泉湧。

正當我想準備入去既時候,當聽到Cammi佢地講野,行緊過黎既聲音。

佢地打斷咗我地既肉搏,我地兩唇連住口水絲離開。

我地幾秒內極速整理衣物,即刻扮無事發生。

Parsons同Eric入咗房,叫我地訓入啲。Cammi去咗同第二個人訓,斷估係同Samson。

於是今晚既大戰就被迫中斷咗。

如果佢地無入到黎,本來應該係一個好性感既夜晚。

我同Candice大脾掂住大脾,佢隻手放係我條丁上面,成晚搞到我訓唔到。

第二日,Cammi係IG Post咗我地酒局開場前既大合照,仲tag咗我。

Candice見到個Tag主動Follow我。

我Accept咗都Follow返佢。

見到佢Upload咗張影住好多酒既相:「Like a dream.」

有些事情是會延續下去的意思?

她在暗示著什麼嗎?
書生既player故事又要開始喇
finally
加甜!!
林書生 你又話最鍾意江柏琪會為佢改變既
含到一半冇得射好慘呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞