(青春/甜)《一個書生既Player故事》(3)

958 回覆
216 Like 11 Dislike
林書生同個個女仔都扑野架啦 根本精蟲上腦

講真果句 扑得多既人精蟲上腦既機會好少
因為都唔係再持住青頭仔既觀念

細心留意下
開頭係林書生主動多
後來都係啲女送上門俾林書生食既多
一早都叫書生提下kpk la ,e家出事啦 個個好似我丁丁咁拎得起放得低咩
city fm 睇頭幾頁好有親切感 可惜冇hall 住
正臭雞
當書生係兵
終於由前傳追到黎live 真心講樓主無論甜位既表達同感情線位既細膩每一句都入心入肺入骨 雖然我無入到大學 但由書主一開始A0既真心付出換黎刻骨銘心既傷到變成player玩女然後又突如其來既心動然後再心碎 sex方面既成長甚至被發掘出男主屬性 全部都好有畫面 而且同我經歷相似度接近90% 真心睇到好心up 樓主加油 我想像吾到完故之後我會點 因為我依家追故既感覺好似有個明白我既人聽我傾訴緊甘..
BTW我是來留名的!!!
無啦,KPK宜家番黎都無可能再做正印女友
最盡都係SP
條路自己揀
信一個MK世界仔組爸會為左佢定落黎

一個同居兩年都唔食佢嘅男人唔信
信個mk識左幾星期嘅組爸
好唔logic

巴打做乜咁睇唔開同女仔講logic
一早都叫書生提下kpk la ,e家出事啦 個個好似我丁丁咁拎得起放得低咩

咁係因為阿婷介紹左sp俾你咋
江柏琪user都唔敢上水了
半年前多啲係樓主上個故到留過言
就係果陣岩岩為kpk呢種女sad完 識左5年
過左成個sem,點解仲未有船P
仲話入左水soc 喎
最盡都係SP
條路自己揀

好唔logic

格硬要講logic
可唔可以話書生係有咁既意思
但未主動積極咁出手,一路都摸索緊睇下得唔得
但個MK組爸就擺到明熱烈咁追
可能因為咁KPK先揀個MK

不過無啦,已經比人中出即飛
KPK已經唔係以前既KPK
最盡都係SP
條路自己揀

好唔logic

格硬要講logic

有表白過wo
最盡都係SP
條路自己揀

好唔logic

格硬要講logic

有表白過wo

書生怕太chur會嚇走kpk
因為佢真心鍾意佢 怕會失去

但組爸唔怕羞係咁追 即使追唔到亦冇損失
係試多幾次都無妨嘅心態下去追未追到手

唉 真係鍾意嘅就要講出口
最盡都係SP
條路自己揀

好唔logic

格硬要講logic

有表白過wo

不過KPK都算搞笑
已經一開波特登同佢講有男朋友
個MK組爸明知都仲係咁追
已經明顯有問題
佢仲會信個組爸會為左佢定性
為左呃隻豬講咩都得啦
最盡都係SP
條路自己揀

好唔logic

格硬要講logic

有表白過wo

不過KPK都算搞笑
已經一開波特登同佢講有男朋友
個MK組爸明知都仲係咁追
已經明顯有問題
佢仲會信個組爸會為左佢定性
為左呃隻豬講咩都得啦

你啱
冇眼睇
但有更加多既野,我無講到出口。

點解我會知佢係仆街?因為我自己都係一個仆街。
就好似會搵SP既人、同唔會搵SP既人;會吸毒既人、同唔會吸毒既人咁,佢地都有兩種雷達。

即使佢地生處於同一個時空,接收既訊息卻是南轅北轍,諗既野根本就唔同。

單純既人係唔會夠老手黎。

俾人呃既你又唔好嬲!

呢D經驗係累積返來,好公平既。俾人Hurt多D,經驗又會多D。

你眼前呢個仆街,即係我林書生,都俾人Hurt過好多獲,心死過無數次先會練成今日既我。

唉江柏琪你都令到我好心痛阿。

不過,信佢啦,如果一個男人同你講佢係一個仆街,佢真係一個仆街。

唔好抱有「佢對我打開心房」、「佢想對我坦白過去」呢D不切實際既幻想。

如果一個男人真係愛你,絕對唔會話自己係仆街、襯唔起你呢D咁低下既說話。

佢會想係你面前保留最美好既形象,佢會用盡力氣做好自己,俾最好既野你,你個心感受到佢對你既愛有幾肯定。

有事果陣,佢會尊重你、陪伴你、唔會怪責你、願意付出自己既野黎俾更好既一切你。

係,我係講緊自己。

你Feel到佢有幾愛你,你唔會問「佢到底愛唔愛我」呢D愚蠢既問題。

形形式式既媾女野可以做好多。

包接送、請你食飯、每日定時定侯寒喧問暖、Non-stop flirty texting、隨傳隨到、主動幫你解決生活大小事、做好多「無聊野」哄你開心、扮管你。。。。

好殘酷咁同你講,做齊以上既野都可以係假。

只要佢對你有好感,呢D野只係基本。

用把口同錢媾女係最無付出、最無意義既行動,但偏偏好多女仔都會受呢一套。

係最危急,你最需要佢既時候,佢去咗邊度呢?

你有事果陣,佢會用把口話黎搵你阿,定真係出現係你面前呢?

果陣Zoe係M記帶住成班人搵你麻煩,我肯定呢個Tim唔會唔會出現幫你。

因為男人都係用下半身思考既動物。

佢只係想扑你,唔係想幫你。
但同時,為左扑野,佢地既耐性係你意想不到既高,簡直係耐力王。

點樣去解釋Player或者狗公既心態?

岩岩識你話自己拍緊拖,有男朋友。

唔緊要,我同你做住朋友先囉。

我地不過係間中傾下計食下飯既關係。

如果你男朋友嬲我同你行得太埋?請問我對你做過D咩?

拿出證據來啊。

我自己係出面搵住食又順便等你散,得閒Flirt你幾句漁翁撒網。

我就唔信你地會一齊到幾耐。

係你面前一路表現出我正面既形象,都係我既刻意安排。

等時機來到就去馬,Goal,一杆入洞,食得!

江柏琪,對住其他男仔,你可唔可以俾啲腦袋,俾啲矜持。

你睇下溫梓柔、丁丁、阿婷、Aka、Candice。。
呢D女仔俾我媾兩野就腿長開,又求我去屌佢,又無曬尊嚴咁求我唔好走。

你班女睇下自己咩樣?女神?真係得啖笑。

主動送上門既女仔仲Cheap過雞,一文不值,唔值得可憐。

我唔想係我心目中既瑰寶變成其他人眼中既雞。

「你呢個仆街,傷害咁多人,實會有報應嫁!」
受害者既心聲。

Sorry,你好似未清楚呢個世界既遊戲規則。

人生唔公平係事實。

壞人唔會得到懲罰係事實。

好多傷害人既仆街都會搵到人埋單。

例如我,只要江柏琪願意,我唔介意幫佢埋單;想同我一齊既女仔,我相信都大有人在。

我愛佢個人,唔係愛佢個處,或者愛佢對我做啲咩。

所以即使佢已經唔係處女,都唔會影響我對佢好。

江柏琪,你再成長一下吧,再去玩下,學精啲。

到時你就知道只有我一個人係真心盡力去對你好。

而聰明的你知道我會等你,無限包容你。

盡情消費我吧,我願意做你一世既避風塘。

只要你需要我,我永遠都會係你身邊。

Player既懲罰,或者都有既,我睇淡左人際關係。

緣來緣去,人來人往,接受每個人只係過客既無奈。

無辦法控制既事,接受佢,Let it go。

至少我地曾經渡過美好既時光,咁已經好足夠。

大海裡浮浮沈沈,一旦搵到果個令我心動既人。。。

佢。。就會成為我既世界。。

而我就會成為佢既附屬品,不帶走一點本來既書生。

到時欠人既債,就會一次過還清。

就好似而家我對江柏琪咁。都好似當年我對林敏兒咁。

我應該係前世欠左佢地。

但偏偏你唔俾我去償還,去對你好。

真諷刺。
犯賤
Too long didn't read
但同時,為左扑野,佢地既耐性係你意想不到既高,簡直係耐力王。

點樣去解釋Player或者狗公既心態?

岩岩識你話自己拍緊拖,有男朋友。

唔緊要,我同你做住朋友先囉。

我地不過係間中傾下計食下飯既關係。

如果你男朋友嬲我同你行得太埋?請問我對你做過D咩?

拿出證據來啊。

我自己係出面搵住食又順便等你散,得閒Flirt你幾句漁翁撒網。

我就唔信你地會一齊到幾耐。

係你面前一路表現出我正面既形象,都係我既刻意安排。

等時機來到就去馬,Goal,一杆入洞,食得!

江柏琪,對住其他男仔,你可唔可以俾啲腦袋,俾啲矜持。

你睇下溫梓柔、丁丁、阿婷、Aka、Candice。。
呢D女仔俾我媾兩野就腿長開,又求我去屌佢,又無曬尊嚴咁求我唔好走。

你班女睇下自己咩樣?女神?真係得啖笑。

主動送上門既女仔仲Cheap過雞,一文不值,唔值得可憐。

我唔想係我心目中既瑰寶變成其他人眼中既雞。

「你呢個仆街,傷害咁多人,實會有報應嫁!」
受害者既心聲。

Sorry,你好似未清楚呢個世界既遊戲規則。

人生唔公平係事實。

壞人唔會得到懲罰係事實。

好多傷害人既仆街都會搵到人埋單。

例如我,只要江柏琪願意,我唔介意幫佢埋單;想同我一齊既女仔,我相信都大有人在。

我愛佢個人,唔係愛佢個處,或者愛佢對我做啲咩。

所以即使佢已經唔係處女,都唔會影響我對佢好。

江柏琪,你再成長一下吧,再去玩下,學精啲。

到時你就知道只有我一個人係真心盡力去對你好。

而聰明的你知道我會等你,無限包容你。

盡情消費我吧,我願意做你一世既避風塘。

只要你需要我,我永遠都會係你身邊。

Player既懲罰,或者都有既,我睇淡左人際關係。

緣來緣去,人來人往,接受每個人只係過客既無奈。

無辦法控制既事,接受佢,Let it go。

至少我地曾經渡過美好既時光,咁已經好足夠。

大海裡浮浮沈沈,一旦搵到果個令我心動既人。。。

佢。。就會成為我既世界。。

而我就會成為佢既附屬品,不帶走一點本來既書生。

到時欠人既債,就會一次過還清。

就好似而家我對江柏琪咁。都好似當年我對林敏兒咁。

我應該係前世欠左佢地。

但偏偏你唔俾我去償還,去對你好。

真諷刺。

可惜,好多女仔真係以為自已好叻,但比player呃,仲要搞到自已送上門咁

睇故唔read咁你入嚟做乜撚野?

今日個篇無劇情

人地鍾意你先比你屌呀 你當人係雞
嚇撚死我
以為完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞