(青春/甜)《一個書生既Player故事》(3)

958 回覆
216 Like 11 Dislike
嚇撚死我
以為完

你都有今日喇
呢兩篇雖然無特別推進劇情
但睇到有D sad
人總係咁犯賤
書生睇個勢都想繼續同KPK一齊
留名睇kpk變公廁
可唔可以唔好同江柏琪一齊
書生懶潚灑但不知幾葡萄
終於由前傳追到黎live 真心講樓主無論甜位既表達同感情線位既細膩每一句都入心入肺入骨 雖然我無入到大學 但由書主一開始A0既真心付出換黎刻骨銘心既傷到變成player玩女然後又突如其來既心動然後再心碎 sex方面既成長甚至被發掘出男主屬性 全部都好有畫面 而且同我經歷相似度接近90% 真心睇到好心up 樓主加油 我想像吾到完故之後我會點 因為我依家追故既感覺好似有個明白我既人聽我傾訴緊甘..
BTW我是來留名的!!!

多謝你喔
女Player
有機會話俾我知你的故事呀
半年前多啲係樓主上個故到留過言
就係果陣岩岩為kpk呢種女sad完 識左5年

而家無事了?
做CD-ROM 睇左好耐 開到ac第一時間黎支持
樓主加油唔好爛尾 我相信仲有好多CD-ROM 都一樣追緊
書生個內心世界搞到我好想喊 一個player都會想對人真心好諷刺
呢篇寫得好入肉 心都痛埋
花姐究竟係step定書生
LM 好好睇 樓主加油

多謝
我都想知有幾多人追緊
CD Rom快啲俾我知道啦
花姐究竟係step定書生

其實全部都係我
二十四個比利人格分裂
LM 好好睇 樓主加油

歡迎新讀者
書生個內心世界搞到我好想喊 一個player都會想對人真心好諷刺

點解想喊?

多謝
我都想知有幾多人追緊

好多傷害人既仆街都會搵到人埋單。

例如我,只要江柏琪願意,我唔介意幫佢埋單;想同我一齊既女仔,我相信都大有人在。

依段睇到我好sad
btw花姐到底係巴定絲

多謝
我都想知有幾多人追緊

由stephanie追到而家

多謝
我都想知有幾多人追緊

上個故追到而家
Keep住睇緊
一直睇緊
謝謝一直有睇既朋友

好多傷害人既仆街都會搵到人埋單。

例如我,只要江柏琪願意,我唔介意幫佢埋單;想同我一齊既女仔,我相信都大有人在。

依段睇到我好sad
btw花姐到底係巴定絲

純正毒絲一個

點解想喊?

唔知點解覺得書生好可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞