(青春/甜)《一個書生既Player故事》(3)

958 回覆
216 Like 11 Dislike
一入到去等班女Bag keep,強勁既Beat狂Drop,就黎震穿我耳膜。

原來Club既室溫好熱,所以D女可以著得咁少,有點中伏,熱到我想著返短袖。

Club入面好黑,燈光五顏六色射黎射去,頭暈暈咁。

我地跟住Eric去張枱度坐底,開到張細枱。

Eric拎住張信用卡去碌,叫咗支Moet、Black label、Grey goose。

其實我到而家都唔知道佢咁叫酒,要俾幾錢。

因為聽講開枱好貴,而我地Early Bird飛先一人俾果三舊水。

我地水會同天文班人好Odd咁樣坐係度唔知做乜,因為太嘈傾唔到計。

大家斟咗一Round落足酒精既酒,等到酒精上腦,連同強勁既音樂,先開始有High既感覺。

「出去跳舞?」Eric做口型,手指指住舞池既方向。

Eric向我既耳邊講:「陣間睇住我示範,睇啱想識既女仔就帶佢黎請佢飲酒!咁就好識抄到牌嫁啦!」

Eric而家真係盡晒組爸既責任,將佢識既野都教晒俾組仔,我有少少鐘意咗佢。

我地Un下Un下咁出去舞池。

以我第一次去客觀黎講,我覺得氣氛一般。

有好多同我、Parsons既新手一臉傻更更既樣子,有D唔知做乜既感覺,企咗係度,同Hyper既音樂好大對比。

好啦咁都要Un下嫁。

行到半場,見到迎面而來個感覺靚少少既長直髮女仔,黑色貼身摟吊裙,仲著住對高跟鞋,Eric同佢對望咗幾秒,搵手指指意要同佢講野。

「我地開咗枱,過黎一齊飲杯野?」Eric指住我地張枱,佢應該係咁講?

個女仔望一望個朋友,有點錯愕同擔心,不過都係點頭同意,跟咗我地返枱。

佢個朋友有少少肉地,化咗妝都係不了。

「我叫Eric呀。你叫咩名呀?」

「我叫呀Yan。」阿Yan有點害羞咁笑。

「我讀City嫁,你呢?」

「我係Poly的。」Eric聽唔到佢講野,愈哄愈埋。

「不如抄個牌。」Eric遞部電話俾個女仔,轉頭已經攬住咗佢部腰係度抽水。

嘩,原來係咁既玩法!咁Easy既!

我以為平時食女已經好容易,但都要Pay effort同時間去媾下阿。

原來落Club,開張枱就可以拉到女黎抽水!

你話D女Cheap唔Cheap,真係個個都係雞,等住俾人屌。(唔係蒲開,黎真.見識果D另計)

Eric再問個Yan想飲乜,就幫佢斟完請佢飲。

飲咗兩杯左摸摸,右摸摸,就已經拖住個Yan出舞池,從後攬住佢係度Un。

唔知條女會唔會即刻同佢去開房扑野呢?

定係都係第一次黎既搏屌女仔呢?

唔重要啦,反正我又唔係同佢爭食。

而佢另一個肉地Frd就受到我地既冷淡對待無人理。

Your face your fate就是咁現實。
個frd好撚慘
( Show Blocked User - 高清無極限 )

實係撞到KPK啦一陣
估下面個廣告係張繼聰
直覺就覺得Eric 就係張繼聰咁嘅樣
最後KPK會唔會俾條Mk飛咗之後又搵返書生
然後書生已經變咗所以唔撚理佢

至多比佢做sp 女朋友不了

屌撚死佢!
林書生出黎回應下

屌撚死佢!

到時書生同佢搞完之後
或者會好不屑咁
頭也不回走鬼左,留低KPK一個係度
我坐到悶悶地,就出去舞池Un下睇下有無靚女。

「Party rock is in the house tonight
Everybody just have a good time
And we gon' make you lose your mind
We just wanna see ya, shake that」

凌晨大約一點幾,大家開始微有酒意,聞歌起舞,Club內氣氛不錯。

突然間,我看見迎面而來有個幾靚既女仔,高高地,著住Deep V黑色裙。

望真D,點解個樣咁熟口面既?

頂!原來係丁丁黎!

丁丁似乎係混亂既環境底下見我唔到。

終於佢經過我既時候,我伸手拉住佢。

丁丁呀大個口,有點嚇親,轉頭見到係我,先放心。

我拉住佢去Bar枱附近較少人既位置,問佢:「你同邊個一齊黎?」

「我同阿婷黎嫁,佢同個男仔打完招呼就唔見咗。」

「哈哈,咁你今晚應該要自己走啦!」

「咁無義氣嫁咩!」

「阻人扑野俾人燒春袋呀!」

婷:【你今晚唔好等啦!自己走先啦!返到去Whatsapp我阿】

講完丁丁就收到阿婷呢個Msg。

「都話嫁啦!黎到緊係各自搵食!」講到我好似成日黎好熟行情咁。其實唔係囉。

「睇你都係無枱嫁啦!過黎請你飲野!」

「好呀。」

接著我就攬住丁丁,Un下Un下咁返去。

丁丁算係全場最Fit既女仔黎嫁啦。

講真,以佢咁既裝扮,如果唔係由細識到大,一定會覺得佢係日日落去蒲既MK妹,點會諗到丁丁咁乖,仲要成績咁以好入CU。

拉到丁丁返去,剛剛既人都走咗一大半,出咗去跳舞。

得返Eric同返阿Yan係度吹水。

佢瞧一瞧丁丁,又對住我奸笑,我當佢係讚賞我帶咗個靚女返來。

丁丁成個人挨埋黎,捉住我對手玩電話,又係度自拍Send俾阿婷(咁黑影條春咩?)。

Eric一臉葡萄既樣子。

我邊似得你咁有落Club天份,呢個丁丁本身係我SP先係咁咋嘛。

坐到咁上下悶悶地,我同Eric講聲就帶埋丁丁離開Levels下場。
我一路行,一路攬住丁丁,問佢:「轉場?」

「轉去邊呀?」再轉酒吧無謂,要飲酒都上去飲啦一早俾晒錢,我又唔熟路。

「我新屋?」快快手上去開餐好過。

「新屋?你搬屋咩?」飲醉酒口快快講咗添。

「係阿,過年前會搬走啦。」行到去的士站截的士。

咁煩嫁,架架的士都話唔過海拒載!一係就加價!

最後我地行遠少少,出馬路截街的先成功上到車。

我發誓以後落LKF都會叫Uber。

「咁我地要同你搞Farewell Party啦!以後唔可以咁方便搵你!」丁丁話。

因為同江柏琪同居,同丁丁都好少見。

「點解你仲落黎玩既?你個工人女朋友呢?」丁丁問。

「俾人請咗食三年檸檬。佢一上O Camp就俾獸父媾咗。」

「哦。。唔緊要啦。。你咪可以係大學慢慢玩囉。」

「中學同你兩個仲玩唔夠咩。」我話。

「哈哈,好得意呀,你又變返小學果個專一既林書生啦!」

「前面正門落呀唔該。」

「你。。搬咗黎呢度?」丁丁難以致信咁話。

「係呀。」

「嘩,乜原來你屋企咁Rich。」

「拿,我屋企Rich唔代表我Rich。」

「你係我識既第一個住半山豪宅既朋友。」

「我都係第一個識既人入面住半山,哈哈。」好啦派夠膠。
不如要丁丁啦
我去個廁所,除咗件大褸放係枱面,開咗床下底盞好Chill既地台燈,就同丁丁攤係床度。 

終於逃出嘈吵既環境有片刻既寧靜。

「你真係變咗好多。」丁丁話。

「係呀?」

「竟然同你入咗房咁耐,你都無掂我。」

我聽到佢咁講,不禁轉頭望佢笑咗下:「係咩?慘啦咁快過咗最年少氣盛既時候!」

「以前無乜點試過,特別想要。而家順其自然,有Feel咪咩囉。」我話。

搞野太容易,你想要既話,去做就有。

況且D女仲餓過你,會主動送上門,我唔洗做D乜已經有得食。

就無以前咁心急。

同埋,你唔會以為今晚上到黎,我地會乜都唔做就走咁天真呀?

「播下歌先。」丁丁播咗廿四味既Hot in the 852。

(播住睇故:https://www.youtube.com/watch?v=DzP2yX5FJYU

「It's Hot in the 852, It's Hot in the 852
I'll be happy when the skies are blue
I'll be chillin' out with my crew
All the homies will be back in town
We'll be cruising till the sun goes down
Then we'll party till the sun comes up
Summer time doing what we love」

好舒服既前奏,我閉上眼欣賞呢首歌。

「有人話夏日炎炎正好眠
我就話夏日炎炎正好甜甜望你側面
訓係你側邊 撫摸你頸肩
靜靜欣賞你那迷人玲瓏曲線」

我笑咗,即刻望住訓係我左邊既丁丁。

眼影閃閃爍爍更顯得華麗,分明的五官,清澈既大眼,丁丁就係咁,由細到大都係咁靚女。性格順從gfable得黎又理智,可惜對佢無女朋友既感覺。

「我怕陽光太刺眼影響你訓晏覺
我將雙手放上你額頭當成人肉太陽傘」

我就跟住雙手放係丁丁額頭。

「我習慣 每日為你準備早午晚餐
我習慣 爬晒你每晚食剩既飯
(傻瓜食到咁飽好易有肚腩)
咁我為你去健身實行大隻過胡軍
(BB wifi點解突然咁慢)
等我打去check check將個password reset
改成 Phat gonna love u like that
炎炎夏日最好每日同你甜甜蜜蜜
無你係身邊係上天對我最大既懲罰
唔怕係你面前核突 我份人係咁老實
我鍾意剝晒你D衫褲但係除剩對襪」

丁丁害羞了,攬住我。錫我。

「Wave your hand, side to side
Wave it up high from left to right
We gotta party, bring your crew along
We gotta do this, till the break of dawn
Wave your hand, side to side
Wave it up high from left to right
We run this city, all night long
We run this city, we lovin Hong Kong」
我地就跟住音樂係度撫摸大家。

丁丁雙手Cool住我條頸。

我左手放係佢腰上,右手指尖則放係佢大腿上遊走。

我既左手向佢雙峰進發,原來佢無帶Bra,淨係貼咗肉色既乳貼。

我拉低佢條吊帶,meet咗佢個乳貼,難得溫柔咁揉搓佢個胸。

丁丁用對腳板按壓我逐漸脹大既弟弟,令到我好興奮。

我解開褲頭,整個人騎上丁丁度,一路同佢舌吻交纏,右手輕撫佢既秀髮,堅硬既弟弟隔住長褲,磨擦佢既洞口引誘佢。

「阿。。嗯。。」丁丁忍不住呻吟,露出渴求既眼神。

「想要?」我好溫柔既語氣問佢。

「嗯。」丁丁點頭。

「你知要點做嫁。」我起身脫掉內褲。

咦?點解成條褲濕晒咁多水印?

我伸手一摸,原來個淫娃落Club著條咁短既裙,連底褲都唔著,佢真係隨時Ready做肉便器,好撚正。早知正話響Levels一路跳舞一路指插佢。

我坐係床邊。

「係既主人。」丁丁著住戰衣踎係地下,幫我含撚。

我將手放進佢既頭上,享受佢既服務,丁丁既技術似乎有改進,而家仲識得用條脷係龜頭上打圈。

「阿。。」

含到佢變到夠硬,我叫丁丁背住我,佢拉起條裙,拍實對腳坐上黎。

因為條丁會微微向上,呢個體位會令女仔感到磨擦更大,更爽。而佢拍實對腳,妹妹則更加緊緻,確實係一個好體位。

我攬住佢,按摩丁丁雙乳。

丁丁坐係我上面自己Un。

「嗯。。啊啊啊啊啊啊啊。。」

我腰部都開始用力,抽插丁丁。

「阿阿阿阿阿阿。。好大。。好硬。。好舒服阿主人。。」

「求下你大大力插死我啦。。」

我抱起佢去客廳既大露台,拉開窗簾,係暗黑只得微弱燈光既房間,對住整個維港,非常浪漫。

我彷如手扣咁舉起丁丁伏係玻璃窗既雙手唔俾佢郁,佢吉起屎忽俾我抽插,每一下都推到最入最入既位置,彷彿要頂穿佢既子宮。

丁丁側頭望向我,我地一路親吻一路享受碰撞帶來既快感。

「阿阿阿阿阿阿阿阿~~」丁丁忍唔住前後移動。

「阿。。。我唔得啦主人。。。阿阿阿阿要來了。。」

我感覺丁丁既妹妹開始收縮高潮,我都加速力度,作最後衝刺。

我將細佬抽出,子孫通通射到佢屁股上面。

唔除晒衫咁扑野又係另一種感覺。
丁丁

樓上想點

書生好撚重口味呀屌你
笑死人咩
你當我係發洩緊啦
睇親大中小學有糜爛生活既故就會覺得由細到大都做乖乖仔既自己錯過左好多野、好戇鳩
你當我係發洩緊啦
睇親大中小學有糜爛生活既故就會覺得由細到大都做乖乖仔既自己錯過左好多野、好戇鳩

係咪真係會有可能中學就同過咁多女扑
你當我係發洩緊啦

係咪真係會有可能中學就同過咁多女扑

中學唔知
大學就...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞