[航空]連登飛機膠討論區111

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
無限 loop
客:你開線我咪會去
航:冇demand 我開黎把托

又係不論日本而家有冇人做,仙台&以北其實值得有一條 regular 非包機

只要係日本,大站overflow,九州開始去到悶就自然會有散客去開荒 (個人意見)

飛隻320 openjaw 個價砌靚d 唔係冇得諗
東北我都覺得值開 起碼每日有仙台來回先
見平飛照或者上網買飛版面只show std sta 又唔睇內容就殺,好正常

尤其大部份香港人成日去旅行但都仲未分到空乘/地勤
真心識得玩mct / 真係miscon 左點處理嘅少之又少

坐緊頭段睇住個eta 嘅無形心理壓力,落到地佢真係大條道理唔等你,就算人地豪得起賠房賠餐,最後蝕抵嘅都係自己

都未計大把人其實由頭到尾都唔知得40,去到咪發爛渣,見怪不怪啦
印度新德里國際機場受狂風暴雨影響,發生屋頂倒塌事故,至少1人死亡,8人受傷。事發在機場1號客運大樓離境層,當地清晨5時許,屋頂連同支柱大面積倒塌,壓毀多輛汽車,有人被困。機場暫停1號客運大樓所有離境航班,抵達航班不受影響;機場2、3號客運大樓運作正常。

新德里近日受暴雨影響,網上片段顯示,機場部分簷篷漏水,不斷有雨水流下外面,道路水浸。
我覺得係香港人去到幾山卡啦都好都一定想去埋大城市shopping
所以到最後細port demand有限
其實日本二三線用320/32N應該養得到
想問下jfk轉飛加拿大
係咪當國際轉國內?
要預3-5小時咁多?😮
台灣多咗好多fifth freedom flights
經bos/ord入會唔會無咁誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞