[航空]連登飛機膠討論區111

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
QF係創始成員
QR唔入股QF走去入股Virgin已經好明顯
永遠得狂徒啱,其他人都係錯😂
我理解俄羅斯空域應該唔係問題,98年新機場開幕,第一架降落嘅機就係行polar route嘅 CX JFK-HKG B744
吹奏還好 佢成日標題黨講幾平幾平噉到入去先話深圳飛
個啲直飛澳洲歐洲盤真係屌出聲
744 long range 過77W 少少
同埋可能依家J凳,IFE 果啲嘢重咗,壓縮咗個range
https://www.flyertalk.com/forum/cathay-pacific-cathay/188901-new-york-non-stop.html
揾到多少少資料,似乎係capacity問題,入面講到“Under the previous agreement there was little scope for Cathay to launch a service without scrapping flights to other cities that also flew over Russia, such as those to Britain”,而2004年係增加咗飛越俄羅斯航班數目
最後VA QF QR NZ一家親,大團圓結局
佢啲盤剩係啱remote work嘅人
不過佢上tvb,都預左target邊啲人
應該調返轉愈偷愈輕先係
鼓勵留港消費
直飛EWR都係CO嘅遺物嚟
成個女人咁小氣
而家United 2025年好似會做返HKG-EWR

但係網上未有飛買住
烏蛾個局勢
就算侵上台都唔會解決到
我想問CX A350 商務艙中間連位係咪隔住晒跨唔到過去?買咗一家大細夾,但係唔知同小朋友一齊坐中間抑或隔住個走廊坐好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞