[隱形富豪無處不在]低調置業討論區(60)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
回佢份佣嘅1.5%,仲要話唔回足,即係連幾萬都無 佢都好盡

唉以後唔撚益高登仔
而家講完條仲嬲
聽日當面屌多佢一獲先

睇下聽日瞓醒有無人再教下你

好多人都唔知玩法
所以極大量人俾人呃
話回七成, 但呃你發展商得2%佣, 實制3%, 結果仲衰過用真佣回一半果d

唉以後唔撚益高登仔
而家講完條仲嬲
聽日當面屌多佢一獲先

好多人都唔知玩法
所以極大量人俾人呃
話回七成, 但呃你發展商得2%佣, 實制3%, 結果仲衰過用真佣回一半果d

好多人都唔知玩法
所以極大量人俾人呃

巴打們點睇喜遇?有d想入票

不了
大把長沙灣樓好過佢
唔覺得有咩特別

位置唔係特別靚

利申由細住長沙灣住到大

見佢幾扺屌,想買黎自住,好過大西北

不過你可以再望下先
搵D 地頭蟲AA 睇下

長沙灣住黎講係幾好
不過無咩娛樂
最叻去龍威/打機

唉以後唔撚益高登仔
而家講完條仲嬲
聽日當面屌多佢一獲先

好多人都唔知玩法
所以極大量人俾人呃

巴打們點睇喜遇?有d想入票

不了
大把長沙灣樓好過佢
唔覺得有咩特別

位置唔係特別靚

利申由細住長沙灣住到大

見佢幾扺屌,想買黎自住,好過大西北

不過你可以再望下先
搵D 地頭蟲AA 睇下

長沙灣住黎講係幾好
不過無咩娛樂
最叻去龍威/打機

咁無咩娛樂呢句apply到好多地方
其實抽新樓既話點先可以防止到AA 出古惑?

呢度好多有account 既cd rom aa 架
廢事講咁多俾人鬧了

廢事講咁多俾人鬧了

廢事講咁多俾人鬧了

廢事講咁多俾人鬧了

廢事講咁多俾人鬧了

俾大舊錢好似求佢俾樓我咁
痴撚線

廢事講咁多俾人鬧了

一google 就搵倒大把俾人呃既case, 有時簽晒野都冇用(因為個客怕麻煩, 唔去投訴唔去追)
其實肯去投訴去追下, 可能慳返10萬8萬...

唉以後唔撚益高登仔
而家講完條仲嬲
聽日當面屌多佢一獲先

早d上來業主post 問,我地又唔會呃你既

唉以後唔撚益高登仔
而家講完條仲嬲
聽日當面屌多佢一獲先

同佢同gp左一段時間平時都傾到下計
點諗到都係狗改不了食屎

唉以後唔撚益高登仔
而家講完條仲嬲
聽日當面屌多佢一獲先

同佢同gp左一段時間平時都傾到下計
點諗到都係狗改不了食屎

唔熟唔食

唉以後唔撚益高登仔
而家講完條仲嬲
聽日當面屌多佢一獲先

廢事講咁多俾人鬧了

直接搵發展商?
上次我同女人去睇傲形,無俾AA 跟,跟住有個發展商主任直接同我傾價單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞