[隱形富豪無處不在]低調置業討論區(60)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
抽中B1
其實係咪去到要再抽
但係個仆街aa見我前籌想反口

要再抽先後
抽中b1 去睇無妨

但aa個邊點拆

抽中B1
其實係咪去到要再抽

要再抽先後
抽中b1 去睇無妨

但aa個邊點拆

屋企人想借個首置額買樓其實好事定壞事
抽中B1
其實係咪去到要再抽

要再抽先後
抽中b1 去睇無妨

但aa個邊點拆

抽中B1
其實係咪去到要再抽

要再抽先後
抽中b1 去睇無妨

但aa個邊點拆

抽中B1
其實係咪去到要再抽

要再抽先後
抽中b1 去睇無妨

但aa個邊點拆

抽中B1
其實係咪去到要再抽

要再抽先後
抽中b1 去睇無妨

但aa個邊點拆

抽中B1
其實係咪去到要再抽

要再抽先後
抽中b1 去睇無妨

但aa個邊點拆

http://ps.hket.com/article/1875323/%E5%9C%B0%E7%94%A2%E4%BB%A3%E7%90%86%E4%BB%A3%E5%AE%A2%E5%A2%8A%E6%94%AF%E8%B2%B7%E6%A8%93%20%E8%A2%AB%E9%87%8D%E7%BD%B08%E8%90%AC

點解你唔想借個名出黎 你唔想供?

層樓將來留俾你咪好事
如果你好近期(3年內) 要買自住樓咪hold 住左你個首置名額, 咪壞事
劉明。

全城滙 中得 B2,如果target 2房$7.2m 樓下既兩房係未可以慳返請少日假?

1轉3000籌.....

劉名,一樣係中b2 target 700中以下⋯
睇黎都收收地皮

完全唔知係咩玩法 b2係好後嘅時段?

抽中B1
其實係咪去到要再抽

要再抽先後
抽中b1 去睇無妨

但aa個邊點拆

http://ps.hket.com/article/1875323/%E5%9C%B0%E7%94%A2%E4%BB%A3%E7%90%86%E4%BB%A3%E5%AE%A2%E5%A2%8A%E6%94%AF%E8%B2%B7%E6%A8%93%20%E8%A2%AB%E9%87%8D%E7%BD%B08%E8%90%AC

再加多句 本來我啲親戚朋友下一輪都係比你入飛 不卜口
抽中B1
其實係咪去到要再抽

要再抽先後
抽中b1 去睇無妨

但aa個邊點拆

再加多句 本來我啲親戚朋友下一輪都係比你入飛 不過睇你都唔愁無錢搵啦咁樣做生意

直接講埋邊間aa 一齊blacklist

你有冇錢買樓先?你呢一刻無錢無樓要個額都無用。
反而你屋企人有錢用你個額去買野,你已經係父幹仔。
劉明。

全城滙 中得 B2,如果target 2房$7.2m 樓下既兩房係未可以慳返請少日假?

睇黎都收收地皮

唔排除前面B1好多人無到
因為有啲人係ab兩組照入飛,佢a組買左嘅話,b組就唔會再揀樓
抽中B1
其實係咪去到要再抽

要再抽先後
抽中b1 去睇無妨

但aa個邊點拆

再加多句 本來我啲親戚朋友下一輪都係比你入飛 不卜口

總之白紙黑字簽晒名就可以拎去投訴
回佣一定要簽臨約前傾好晒, 白紙黑字, 唔肯就冇得傾
回5成都10萬8萬既事, 回7成就10幾萬,
千祈唔好怕麻煩, 其實都唔算麻煩, 咁易就慳倒10萬
如果唔係一定追唔倒
劉明。

睇黎都收收地皮

因為有啲人係ab兩組照入飛,佢a組買左嘅話,b組就唔會再揀樓

6m冇晒相信好多人都唔去
7-8m 冇晒就再少一半人唔去
8m+ 就好決定個客鐘意全城匯定愛炫美(愛炫美星六有堆7-9m, 唔駛抽, 排隊就有)

睇黎都收收地皮

8m+ 就好決定個客鐘意全城匯定愛炫美(愛炫美星六有堆7-9m, 唔駛抽, 排隊就有)

加埋邊啲單位 唔洗入飛直接買都有?
如果我諗住聽日如果真係好彩揀岩簽約前再duel有冇用

睇黎都收收地皮

加埋邊啲單位 唔洗入飛直接買都有?

http://www.oceanpride.com.hk/OCEANSUPREME/iosa/OCEANSUPREME_iosa_en_20170822151.pdf

5c c / 5c b 都有d 8m 樓下
當然景觀係無之前果d 咁好, 但都叫做有d 海睇下
相同價錢, 全城匯2房完全冇海

冇簽回佣紙講乜都冇用

到時你可能會緊張,當下傾係無用

冇簽回佣紙講乜都冇用

巴打話佢有簽 但到時去到揀樓再傾已經太遲
到底係邊間aa咁樣突然打黎話唔回足
同埋巴打你係咪無買樓/抽樓經驗,佢知道左乘機恰你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞