[隱形富豪無處不在]低調置業討論區(60)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你地覺得盛世升值潛力仲大唔大,想買間自住當投資
7m買荃灣西不如去買四小龍好過啦

買到?
B1 開始 諗住700萬樓下巴絲 可以返去涼冷氣喇

sad

呢度好多有account 既cd rom aa 架
廢事講咁多俾人鬧了

記住去考個e牌 要有e牌先可以開

二手樓冰封,想問而家還價可以還幾多水位?百分之十?

邊區?

筲箕灣

廢事講咁多俾人鬧了

B1 開始 諗住700萬樓下巴絲 可以返去涼冷氣喇

sad

B1 博 tower 1, B/C

廢事講咁多俾人鬧了

其實抽新樓既話點先可以防止到AA 出古惑?

廢事講咁多俾人鬧了

廢事講咁多俾人鬧了

如果係首置買400萬樓
咩條件先會批9成?

計過條數 我同女朋友2年後都應該儲唔到100個 唔做9成都唔會上到車
我依家兩個人加埋都係37k 月入 唔係政府工
咁樣會唔會批9成?

d老坑又唔肯就咁簽紙結婚 我同佢都好煩
連居屋都要抽單人 抽到死左都未抽到
再唔得就偷偷咁簽左紙先 唔理佢地

廢事講咁多俾人鬧了

如果係首置買400萬樓
咩條件先會批9成?

計過條數 我同女朋友2年後都應該儲唔到100個 唔做9成都唔會上到車
我依家兩個人加埋都係37k 月入 唔係政府工
咁樣會唔會批9成?

d老坑又唔肯就咁簽紙結婚 我同佢都好煩
連居屋都要抽單人 抽到死左都未抽到
再唔得就偷偷咁簽左紙先 唔理佢地

其實全城買1人房再間有冇得諗
仲大過細兩房
睇相都覺好多人
又話樓爆?
target 6m 內果d 有冇屌晒鬼
屌鳩a1呢
屌鳩a1呢

以後不如淨係收大戶票算柒數啦

一一
三角形圓形sold
屌鳩a1呢

以後不如淨係收大戶票算柒數啦

係咁架喇 邊有咁易抽到
大戶都有好多人未抽到
睇相都覺好多人
又話樓爆?

賣完就爆 啲人話2018嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞