伊利沙伯醫院男病人被發現鼻胃喉置入氣管2天 情況危殆

546 回覆
197 Like 18 Dislike
得醫畜先有特殊地位 做咩都唔使上身又可以屌client 拉埋其他專業落嚟一齊講會增加說服力?
你就真係弱智仔喇
後生咪有機會經驗不足囉,我係買重保險睇私家㗎
係我屋企人睇公立,我見到啲醫生護士偏後生冇乜經驗咋
you
門鑑越黎越低
搞到好多無品既人入行
睇依個post班醫畜都大約可以知道幾多係無品
根本而家咁多人不滿班醫畜就係錯永遠唔會認,仲要高高在上屌返人,結果依d事故沒完沒了
一睇就知扮野啦
一般人點會撐d歪理
一睇就知扮野啦柒頭
而家你條醫畜唔只無品,仲好識講大話
你以為個個市民都盲撐你班有錯唔認既柒頭醫畜?
咩都唔洗上身建議你做多d research先
難怪你班垃圾咁無說服力,乜柒都屌得一餐

你覺得錯姐我跟規矩做就年年加人工跳point
你識啲人dse19分姐我身邊真係無
點解唔認我年年加人工跳point,你慢慢上網屌
病房愈忙 個底線會愈黎愈低
仲未計有啲明明有片都話要去廁所,腳震震又要睇住,講又唔聽點可以冇脾氣對佢
唔講下一個人睇幾多個病人?
不如試下按人頭計人工?
身邊冇=冇 你應該都係20 21咁上下
咁care就唔會上嚟覆啦 你哋班垃圾慢慢圍爐吹奏自己
反正我就食住花生等同胞收你哋皮 人工同上面睇齊
佢直頭反社會咁
自己做錯嘢冇反省 仲要鬧返受害者反社會
呢啲醫畜言論真係要貼堂
關咩事
我都想你知我地呢行專業移民幾容易啦人工睇齊果時留返你地班公屋俠慢慢玩

上連登睇下你地班社會垃圾圍爐,順便袋錢落你地袋,話你地知世界唔係咁轉嫁你有你屌,我有我繼續加人工
又會有實習生要幫senior揹鑊
笑死移民去「私家醫院」?
你喺外國稅後有香港咁多又考到個牌先算啦仲唔快啲起行?
你鍾意啦

我剩係知你仲要比班得19,20分嘅人係咁屌

呢班人做錯野唔洗負責,殺人放火金腰帶嘅護畜係咁跳point加人工

世界真係唔公平
有邊次醫護會有事
搵多d您班納稅人錢先啦

呀不過您地住公屋洗唔洗交稅?真係唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞