冷氣討論 (13)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
佢個價咁平仲要咁齊功能連結霜淨化加熱消毒都有搵你仲想有乜要求?保養期內無病無痛已經交足功課。
但喺香港裝TCL,只要安裝環境稍為複雜少少裝工仲貴過機價,我就過唔到自己嗰關。
想買4部冷暖機,R410A雪種,呢4部重工點睇?
有部更好選擇?

2匹半:SRK63ZRH-S
2匹:SRK53QE3
1匹 (2部):SRK25MHIP1
1匹買和記行版SRK25MWKH1
2匹搵下SRK50ZSXH或SRK50ZSH
2匹半SRK63ZRH正確之選
非420 系一匹 SRK25ZSH . 冷暖一律泰國 重工先
平咪玩下,我見佢老銅有部都ok.
想問下1.5 匹窗口有咩推介, 夏天先黎壞冷氣

想試下窗口變頻, 但好似第一頁話唔推介
斜度圖
其實日立唔會咁斜,說明書講斜5mm. 你可以開機試下拉部機機一半使佢無咁斜或水平,如果無左就代表過斜.
右位咪鬼買日立
你自己試左先.
日立雙出風 T巴會建議你放上Carousell買過部
拉出機肉一半試
正常P
咁呢部開利評價係咪幾好啊?
岩岩睇返35zsxh 室外機高度640m,但我個窗好似無咁高,應該搬唔到部機出去…… 咁次選係咪得35zsh? 仲有無其他好選擇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞