[2:0]2023-24 NBA季後賽討論區 (65)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
Horford前面任中出
D TO 同 FT真係搞不撚掂
佢咁鍾意買犯
但又唔準
慢慢嬲
下季榮狗又會扭屎窟
可能心底覺得唔好意思 偷偷鬆番d
唔好介意,聽日又冇翁金華
佢去左邊
Underdog球王係
歐神仙
士官長
上場咪最後時間左手layup 入
痰迷:痰嘅作用係stat反映唔到
Ben仔得rookie year係有數據
平行時空?
賽前個個都話塞大機會好多啵 連大部yt都估塞
只係牛場場硬野 塞對面傷哂虐菜
一個打到傷哂 一個訓住入總決賽
所以個個支持牛
出道即巔峰
好簡單因為榮叔啞火角色球員都企唔到出黎
塞夾肥仔 放棄左45度角3分位 牛係完全回應唔到
要傷哂既luka一個頂哂成隊進攻 都用哂d力
相反塞又唔洗屎譚一個守哂 個個都有份出力
但身為一哥 進攻完全企唔到出黎
講到佢有防守大哂 咁呢d唔係核心基石
只係防守大鎖既role player
呢個就係分別有隊友靠 同 獨力難支既分別
癲得過聯軍話東岸垃圾 虐菜
但結果溜馬傷左Hali都有三場係領先後輸
小牛比人由頭帶落尾 仲要連續兩場唔過100分?
係呀 Tatum role player嚟 成個塞根本就5個2佬
千其唔好夾佢
波士頓都係個大城市呀 球會又有歷史j
屎譚咁勁 點解去太陽快艇 都冇巨頭搵佢組既
傷大曬咩? tatum 22年夠傷啦咪又係比人屌choke

luka 防守唔係靠隊友?講到得tatum 靠隊友咁

進攻放面,tatum 比人夾得多定luka 比人夾得多啊? tatum 有無luka 咁多turnover?tatum 7 點解釋都係藉口,luka 7 就係原因
你估太陽可以用kd, beal 或者pg harden trade tatum 佢地制唔制啊?
響房聽到廳出面tbb體育新聞講nba,以為自己睇錯日期今日已經比完第三場, 開房門聽清楚啲,原來係講樸星基斯傷電視體育新聞唔係淨係報賽果既咩?
你會唔會倒果為因
無聯軍瘋狂踩塞 靜靜地贏唔好?
屎譚咁勁 點解攞唔到東區fmvp? 肥仔咁廢點解又攞到西區fmvp?
一定係獨醒撚最識波啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞